Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Κούγιας: Πολιτική απόφαση ο υποβιβασμός

Στο onsports μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και χαρακτήρισε πολιτική απόφαησ τον υποβιβασμό Ολυμπιακού βόλου και Καβάλας, ενώ είπε πως οι προσπάθειες μεταβίβασης των μετοχών τελευταία στιγμή ώστε να μην φανούν ως ιδιοκτήτες οι Μπέος,Ψωμιάδης ήταν κωμικές..

Απόσπασμα των δηλώσεων Κούγια:

«Κατ΄αρχάς είναι εμφανές ότι πρόκειται για πολιτική απόφαση. Οσον αφορά για το εάν αποδίδει δικαιοσύνη η απόφαση της Επιτροπής, θα έλεγα ότι είναι απόλυτα συνδυασμένη με την προηγούμενη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που απομάκρυνε οριστικά από το ποδόσφαιρο τους Μπέο και Ψωμιάδη και έδωσε την δυνατότητα στις ποδοσφαιρικές ομάδες να απαλλαχθούν από τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Η κωμική επιλογή του Βασίλη Καρρά στον Βόλο μου θυμίζει την παλιά επιλογή του Μπέου με τον Πανταζή στον Πανιώνιο, ενώ η κωμική επιλογή του Ψωμιάδη να βάλει τα παιδιά του μπροστά, έδωσε την δυνατότητα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, να εκδοθούν αυτές οι αποφάσεις και μέσα από αυτές να οδηγηθούν στον αφανισμό δύο ιστορικοί σύλλογοι…

Υπάρχει μια νομική επιλογή, προκειμένου το ΣτΕ να αναστείλει την εκτέλεση της απόφασης της ΕΕΑ, με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων. Αυτό είναι μία νομική επιλογή που έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν οι δύο ομάδες, χωρίς όμως να γνωρίζω τι προτίθενται να κάνουν».

«Για μένα η υπόθεση κάθαρσης ξεκίνησε από την ίδια την ΕΠΟ, ανεξαρτήτως εάν ανετράπησαν ορισμένες αποφάσεις από την Επιτροπή Εφέσεων. Εκτός από την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε για τον Ηρακλή, ούτε για τον ΟΦΗ, υπάρχει κατά την γνώμη μου θέση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, από την στιγμή που αυτές οι δύο ομάδες δεν έχουν τις ουσιαστικές προϋποθέσεις, ανεξάρτητα εάν ο ΟΦΗ λόγω δυναμικής κατέφερε να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα. Η επιχείρηση κάθαρσης συνεχίστηκε με τις τιμωρίες των ομάδων, για τις πλαστογραφημένες ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες. Τώρα εάν τελικώς σταθεί η απόφαση της ΕΕΑ και δεν ανατραπεί από το ΣτΕ που θα δικάσει την αναστολή, πράγματι θα μιλάμε για κάθαρση. Κάτι φαίνεται να αλλάζει…».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα