Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Δευτέρα και Τρίτη οι αιτήσεις του Ηρακλή στο CAS

Δευτέρα και Τρίτη θα καταθέσει ο Ηρακλής τις αιτήσεις στο CAS σχετικά με τον υποβιβασμό του στη Β Εθνική από τα ελληνικά δικαστήρια..
Συγκεκριμένα την Δευτέρα ο γηραιός θα καταθέσει την αίτηση για την πλαστογραφία ζητώντας να μην τιμωρηθεί για δυσφήμιση του αθλήματος αλλά μόνο για πλαστογραφία με τις ποινές που ορίζει το άρθρο 20 του Πειθαρχικού Κώδικα και όχι με υποβιβασμό. Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου αναμένεται μεχρι την Παρασκευή για αυτό το θέμα.
Την Τρίτη ο Ηρακλής θα καταθέσει την αίτηση για το θέμα της μη αδειοδότησης, σκοπεύοντας να αποδείξει την αναρμοδιότητα του δικαστηρίου που απέρριψε την έφεση του Ηρακλή.

Οι πιθανότητες του Ηρακλή δεν είναι πολλές, αλλά υπάρχουν, κυρίως στο θέμα της πλαστογραφίας. Ενδεχόμενη δικαίωση του Ηρακλή στο θέμα με τα πλαστά πιστοποιητικά πάντως θα ανοίξει τους ασκούς του αιόλου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς θα σημάνει και την ακύρωση του υποβιβασμού των Ιωνικού, Εθνικού, Αίαντα Σαλαμίνας, Κορίνθου και άλλων ομάδων που τιμωρήθηκαν για δυσφήμιση του αθλήματος με μεγάλες βαθμολογικές ανακατατάξεις..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα