Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Οριστικός υποβιβασμός Ιωνικού αποχωρήσεις και ανακοινώσεις φωτιά!

Απορρίφθηκε η προσφυγή του ιωνικού κατά της ΕΠΟ...Έτσι η ομάδα της Νίκαιας υποβιβάζεται οριστικά στη Φούτμπολ Λιγκ..Η ανακοίνωση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου ήταν λιτή και έστειλε οριστρικά την ομάδα της Νίκαιας στη Φούτμπολ Λιγκ2..

Η απόφαση αυτή σκόρπισε απογοήτευση στους φιλάθλους του Ιωνικού και προκάλεσε την ανακοίνωση του Κώστα Χαραλαμπίση πως αποχωρεί από την ομάδα της Νίκαιας, καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά στη Φούτμπολ Λιγκ2...Ο Χαραλαμπίδης στην ανακοίνωσή του είπε πως έχει συζητήσει ήδη με ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα ώστε να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ..Επίσης δήλωσε πβως θα προσφύγει και στα πολιτικά δικαστήρια!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός τσακίζει κόκκαλα, και επιτίθεται ανοιχτά εναντίον του Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΕΠΟ, μη διστάζοντας μάλιστα να χαρακτηρίσει την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ως εγκληματική οργάνωση!

Αποσπάσματα από την ανακοίνωση:
«H σημερινή απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια πλην της αγωγής μας στα πολιτικά δικαστήρια. Η ΕΠΟ είναι υπόλογη γι’ αυτό το χάλι και θα κληθεί να πληρώσει τις αμαρτίες της. Το 50% των επαγγελματικών ομάδων είχαν το ίδιο θέμα με εμάς. Παναχαϊκή και Βέροια μίλησαν για υπεξαίρεση, όπως εμείς, αλλά σώθηκαν. Ξέρετε τον λόγο; Οι μισοί είχαν δόλο, οι άλλοι μισοί δεν είχαν δόλο. Παιδιά και αποπαίδια.

Αυτή η εγκληματική οργάνωση με το όνομα ΕΠΟ και την ασπίδα του αυτοδιοίκητου, έχει αποκομίσει μεγάλα και τεράστια οφέλη από την ενασχόλησή της με το ποδόσφαιρο.

Τα ασφαλιστικά μέτρα θα γίνουν όπως και να έχει κι ας πάμε στην Αφρική να παίξουμε..

Πιλάβιος-Κουρίδης-Παπανικολάου-Καραγκιόζης είναι η ομάδα που πάντα κερδίζει από το ποδόσφαιρο, χωρίς να έχουν κάποια ομάδα και χωρίς να πληρώνουν ούτε τον καφέ τους στο καφενείο.Ομάδες Α' Εθνικής είχαν το ίδιο θέμα και ‘θάφτηκαν’ πλην του Ηρακλή.

Κύριε Πιλάβιε, θα τα πούμε στα δικαστήριο. Το αγγελικό σας πρόσωπο δεν θα σας βοηθήσει. Είστε ο αρχηγός και ο υποκινητής. Είσαστε η μαύρη σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σας προκαλούμε να μας δείξετε τι εισπράττετε κάθε χρόνο και τι αποδίδετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα έπρεπε να ντρέπεστε, αλλά η λέξη φιλότιμο δεν υπάρχει στο ελβετικό λεξιλόγιο, όπως η φράση ‘συλλογή χρημάτων’. Τώρα αρχίζει για εμάς ο αγώνας.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα