Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΣ Καρδίτσας εναντίον ΕΠΟ

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, υπήρξαν και κάποια γεγονότα που πέρασαν απαρατήρητα, όπως η ένταση που σημιούργησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας εναντίον της ΕΠΟ του Πιλάβιου αλλά και του Κύρου Βασσάρα για τον υποβιβασμό της Αναγέννησης! "Το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν εξέτασε τα νέα στοιχεία από το ΙΚΑ, που αποδεικνύουν την αθωότητα της Αναγέννησης Καρδίτσας!" είπε ο Καρδιτσιώτης πρόεδρος।

Απόσπασμα από την ομιλία του:

«Έθεσα ένα θέμα εκτός διάταξης και θεωρώ ότι έπρεπε να κάνετε δεκτό το αίτημά μου, καθώς το ανώτατο όργανο είναι η Γενική Συνέλευση. Βρέθηκα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και σας ζήτησα να δώσετε στη δημοσιότητα όλες τις αποφάσεις, που αφορούν τις αποφάσεις της ΕΙΜ, κάτι που κάνατε και σας ευχαριστώ γι' αυτό.
Η απόφαση για τον υποβιβασμό της Αναγέννησης αποτελεί κατάφορη αδικία! Διάβασα το σκεπτικό της απόφασης, όπως και των υπολοίπων που αφορούν άλλες ομάδες, και ο όρος «δυσφήμιση», που αναφέρεται στην περίπτωση της Αναγέννησης, και όχι σε περιπτώσεις όπως εκείνες της Βέροιας και της Παναχαϊκής, αποτελεί την μεγαλύτερη αδικία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Τα νέα στοιχεία που προσκόμισε το ΙΚΑ Καρδίτσας και αποδεικνύουν την αθωότητα της ομάδας δεν εξετάστηκαν από την αρμόδια επιτροπή, όπως έγινε στην περίπτωση της Παναχαϊκής και την παράταση που της δόθηκε, προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία. Γιατί αυτό δεν έγινε και στην περίπτωση της ομάδας της πόλης μου; Είμαστε μία μικρή επαρχιακή πόλη, που ζούμε για το ποδόσφαιρο. Γιατί οι αποφάσεις πάρθηκαν με δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Δεν γνωρίζω ποιος έστειλε το έγγραφο από την ερασιτεχνική Αναγέννηση στην ΕΙΜ, όμως η δεύτερη θα έπρεπε, ως όφειλε από το νόμο, να την επιστρέψει μέσα σε 15 ημέρες, αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει πρόβλημα. Το ΙΚΑ Καρδίτσας διαβεβαιώνει με γραπτά στοιχεία ότι η ομάδα και τον Ιανουάριο του 2011 είχε ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ συνολικά η ΠΑΕ κατέβαλε περισσότερα από 240.000 ευρώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ήταν ασφαλισμένοι!

Πως γίνεται, λοιπόν, να παίρνεται μία τέτοια απόφαση, μετά την αποδεδειγμένη καταβολή του παραπάνω ποσού; Τέτοιες αποφάσεις δικαίως προκαλούν το αίσθημα της Δικαιοσύνης, ενώ άλλες ομάδες, που δεδομένα έχουν παρανομήσει μένουν στο απυρόβλητο, χρησιμοποιώντας το «κύκλωμα» του Καραγκιόζη και της παρέας του... Περιμένω από την Ομοσπονδία να αντιδράσει, ως οφείλει, και να αποκαταστήσει αυτή την αδικία»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα