Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ευθύνες στον ανακριτή Κασίμη ρίχνει το Συμβούλιο Πλημμελιοδικών!

Ευθύνες στον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη, ο οποίος διαφώνησε με την εισαγγελία, αναφορικά με την προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη ρίχνει, το υπ΄αριθμόν 3150/2011 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών!
Το Δικαστικό Συμβούλιο, τάχθηκε με την Αθηνά Θεοδωροπούλου η οποία ζήτησε την προφυλάκιση του Μακη, και ουσιαστικά επιρρίπτει ευθύνες στον ανακριτή, ο οποίος διαφώνησε με την εισαγγελέα αναφορικά με την προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη. 
«Ο ίδιος ο 9ος τακτικός ανακριτής πρότεινε σε βάρος του κατηγορούμενου την επιβολή επαχθών περιοριστικών όρων …θεωρώντας ότι συντρέχουν σε βάρος του σοβαρές ενδείξεις ενοχής , ενώ παράλληλα δεν τον κρίνει ύποπτο φυγής καίτοι ο ίδιος εξέδωσε σε βάρος  του κ.Ψωμιάδη ένταλμα συλλήψεως δυνάμει του οποίου συνελήφθη και ζήτησε την έκδοση διεθνούς εντάλματος συλλήψεως το οποίο και εκδόθηκε σε βάρος του τελευταίου ο οποίος φυγοδικούσε επί τρίμηνον. Έκανε δε προπαρασκευαστικές πράξεις για να διευκολύνει τη φυγή του εκμισθώνοντας κι άλλη οικία ουδόλως δε προέκυψε η πρόθεσή του να εμφανιστεί «αυτοβούλως», ως διατείνεται», αναφέρει το βούλευμα..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα