Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Το παλεύει ακόμα ο Ιωνικός

Δεν έχει καταθέσει τα όπλα ο Ιωνικός...Και ενώ οι Νικαιώτες έχουν υποβιβαστεί στην Γ Εθνική για την υπόθεση των πλαστογραφιών, δεν το βάζουν κάτω και έχει κάνει αίτηση στο διοικητικό δικαστήριο ζητώντας να εφαρμοστεί ο ΚΑΠ και η προκύρηξη του πρωταθλήματος, η οποία αναφέρει ότι υποβιβάζονται με βάσει την βαθμολογία οι τρεις τελευταίες ομάδες του πίνακα....Βάσει των περίεργων αποφάσεων της ΕΠΟ η βαθμολογία στην ουρά της βαθμολογίας της Φούτμπολ Λιγκ έχει διαμορφωθεί ως εξής: (από το επίσημο σάιτ της ΕΠΑΕ)
Εθνικός 33
Ιωνικός 33
Αν.Καρδίτσας 17
Ηλιούπολη 36
Τρίκαλα 0

Εθνικός και Ιωνικός είχαν τοποθετηθεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (17η και 18η)προσωρινά λόγω της πλαστογραφίας. Ακολούθησε η τιμωρία της Αναγέννησης που προέβλεπε τον απευθείας υποβιβασμό της χωρίς κατάταξη σε κάποια θέση της βαθμολογίας (το 17β προέκυψε από διαδοχικές αφαιρέσεις βαθμών λόγω χρεών της θεσσαλικής ομάδας σε παίχτες) και άρα κάτω από Εθνικό και Ιωνικό.Στη συνέχει ο επίσης υποβιβασμός της Ηλιούπολης απευθείας χωρίς κατάταξη στην τελευταία θέση επίσης άρα πάλι κάτω από Εθνικό και Ιωνικό. Και τελικά η αποβολή των Τρικάλων από το πρωτάθλημα άρα με 0 βαθμούς κάτω από όλους!

Οπότε ο Ιωνικός ζητά να εφαρμοστεί η προκύρηξη του πρωταθλήματος και να παραμείνει και αυτός και ο Εθνικός στην κατηγορία, αφού με αυτές τις αλλοπρόσαλλες δικαστικές αποφάσεις είναι πάνω βαθμολογικά από Αναγέννηση, Ηλιούπολη και Τρίκαλα!

Αν πάντως δικαιωθεί ο Ιωνικός ανοίγει ο ασκός του αιόλου και στη Σούπερ Λιγκ καθώς εάν εκεί υποβιβαστούν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, στη θέση τους θα πρέπει να παραμείνουν στην κατηγορία ΑΕΛ και Πανσερραϊκός με την ίδια λογική, και να μην ανέβουν Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας! Δηλαδή στη θέση Ηρακλή, Βόλου και Καβαλας να ανέβουν απλά ο ΠΑΣ, ο Παναιτωλικός και ο Όφη όπως προέβλεπε η προκύρηξη του πρωταθλήματος..

Την Τετάρτη η εξέλιξη αυτής της σημαντικής υπόθεσης...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα