Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Παντέλη: Οι αποφάσεις παίρνονται από λόμπι, μονόδρομος τα πολιτικά δικαστήρια

Λάβρος ήταν ο πρόεδρος του Ηρακλή μιλώντας στην εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΙ...Ο Παντέλη μίλησε για λόμπι που αποφασίζει και διατάζει στο ποδόσφαιρο και ότι τα πολιτικά δικαστήρια αποτελούν μονόδρομο...
"Στα αθλητικά δικαστήρια έχει εξαντληθεί το θέμα μας. Δυστυχώς, το σκηνικό ανατράπηκε με την τελευταία απόφαση του εφετείου. Ο μοναδικός δρόμος επίλυσης του προβλήματος είναι τα πολιτικά δικαστήρια», τόνισε αρχικά ο Παντελή, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απειλές της ΕΠΟ για υποβιβασμό της ομάδας στη Football League 2.
Δεν γίνεται να μας εκβιάζουν και να φοβόμαστε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς από το να πάμε στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτά είναι αρμόδια να κρίνουν αν τα όργανα της ΕΠΟ λειτούργησαν βάσει του καταστατικού της. Τους δικαστές δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν γίνει οι αγώνες της Τρίπολης. Η Super League και η ΕΠΟ από την αγωνία τους θα μπορούσαν να βάλουν τον Αστέρα να παίζει κάθε μέρα για να εξαντλήσει τα παιχνίδια του..."

Παρεάλληλα το πρώην μέλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικατηρίου κ.Σφυρής τόνισε σε δηλώσεις του πως έπρεπε οπωσδήποτε να πάει ο Ηρακλής στα πολιτικά δικαστήρια...Τέλος, επεσήμανε ότι σωστά έκανε ο Ηρακλήςκαι πήγε στα πολιτικά δικαστήρια: «Από τη στιγμή που ο Ηρακλήςδεν είχε άλλη διέξοδο. Έπρεπε να πάει στα Πολιτικά. Θεωρώ όμως πως αν να αποφασίσουν να δικαιωθεί ο Ηρακλής, θα τιναχθεί όλο το πρωτάθλημα στον αέρα. Αν δικαιωθεί αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι αυτομάτως τίθεται σοβαρό θέμα με την συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης. Κάποιοι συνδύασαν την απόφαση μας με τη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος ακόμα και τώρα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα