Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Χατζηαποστόλου:"Ο Πιλάβιος φίμωσε εισαγγελείς, ο Ηρακλής"κάηκε" μόνος του"

Όπως πάντα όταν κάνει δηλώσεις ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Χατζηαποστόλου αυτές είναι χειμαρρώδεις... Με δηλώσεις του στο  «Αθλητικό Metropolis» υποστήριξε ότι αν ο Πιλάβιος δε φίμωνε τους εισαγγελείς στο θέμα της διαρροής των διαλόγων από τις κασέτες ίσως να προέκυπταν και άλλες αποκαλύψεις γύρω από το θέμα των «στημένων», ενώ μίλησε και για τον Ηρακλή.

"Οι προθέσεις του κ.Πιλάβιου φάνηκαν όταν «φίμωσε» τους εισαγγελείς να βγάλουν και άλλους διαλόγους από τις κασέτες. Ίσως να έβγαιναν και άλλα πράγματα εάν σε εισαγωγικά δεν φίμωνε τον εισαγγελέα. Από την 1η Σεπτεμβρίου που επρόκειτο να ανακοινωθούν οι δεύτερες διώξεις βγήκαν τελικά την 22η Σεπτεμβρίου. Πήγαν δηλαδή οι αθλητικοί εισαγγελείς διακοπές και όταν επέστρεψαν με την ησυχία τους άσκησαν τις διώξεις. Δηλαδή από τον Ιούλιο που βγήκαν από την κα. Παπανδρέου τα πρώτα ονόματα έπρεπε να φθάσουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Και αυτό που είναι ακόμα πιο παράδοξο είναι ότι ασκήθηκαν διπλές διώξεις. Γιατί έπρεπε για παράδειγμα στον Ολυμπιακό Βόλου να ασκηθεί και δεύτερη κλήση. Δεν γινόταν με την πρώτη; Έπρεπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ να παρέμβει νωρίτερα».
Όσο για το τι έγινε με τις περιπτώσεις του ΟΦΗ και του Ηρακλή ο πρώην αναπληρώτης πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε: «Ο Ηρακλής το έχω πει και άλλες φορές. Έβγαλε μόνος του τα μάτια του ή καλύτερα άνοιξε τα μάτια της ΕΠΟ. Έπρεπε να κάνει ότι και ο ΟΦΗ που έκανε έφεση κατά διοικητικής πράξης του οργάνου αδειοδότησης. Αντίθετα ο Ηρακλής στράφηκε κατά της ΕΠΟ».
Για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να κρίνει αναρμόδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο είπε ο Χατζηαποστόλου: «Κραυγαλέα υπόθεση. Υπάρχει άρθρο στο καταστατικό ή το 53 ή το 54 με το οποίο με την ανοχή του προέδρου τους πρότεινε να πηγαίνουν στο διαιτητικό δικαστήριο. Θα έπρεπε να γίνει διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΟ για να βγουν αποφάσεις».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα