Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ιωαννίδης: "Ο Ηρακλής πρέπει να πάει στο CAS"

Στον FM100 μίλησε ο Γρηγόρης Ιωαννίδης και τη συζήτηση απασχόλησε κυρίως το θέμα του Ηρακλή..Ο έγκριτος νομικός, υποστήριξε πως μόνη λύση για τον Ηρακλή είναι να προσφύγει στο CAS.

Απόσπασμα των δηλώσεών του:
"Είμαι λιγάκι απογοητευμένος γιατί το γραφείο μας ασχολήθηκε πολλές ώρες με αυτή την υπόθεση και πιστεύαμε ότι με την έφεση στο CAS θα καθαρίζαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την δικαίωση του Ηρακλή. Είχαμε βάσιμους λογους να πιστεύουμε πως θα δικαιωθούμε. Η ΕΠΟ έχει αναιρέσει το διαιτητικό και δίνει στον Ηρακλή ακόμα ένα επιπλέον κίνητρο. Πιστεύω πως αν γινόμασταν δεκτοί από το CAS, ο Ηρακλής θα κέρδιζε την υπόθεση. Εγώ δεν απέσυρα την έφεση από το CAS, αλλά δεν γνωρίζω αν αυτό το έχει κάνει ο Ηρακλής. Η ΠΑΕ όφειλε εδώ και μέρες να τρέξει την υπόθεση της στο CAS για να ξεκινήσει άμεσα η εξέταση της υπόθεσης.
Η κίνηση να πάει στα πολιτικά δικαστήρια ήταν σωστή. Επρεπε να το κάνει αυτό ο Ηρακλής. Η ΕΠΟ έχει ξεπεράσει το δίκαιο των κανόνων της. Από την στιγμή που η ΕΠΟ έπεσε στο ατόπημα να δηλώσει ως αναρμόδιο το Διαιτητικό, τότε μόνος δρόμος ήταν το CAS. Ο Ηρακλής είχε καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα στο CAS. Υπάρχει ακόμα δυναντότητα να γίνει αυτό και να σταματήσει το πρωτάθλημα, ως άκυρο. Και μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, δηλαδή περίπου μέχρι τέλος Νοέμβρη να μην συνεχίζεται το πρωτάθλημα. Είναι πλέον σοβαρό το ενδεχόμενο να υπάρξει ανακατάταξη σε κάθε κατηγορία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Τα ασφαλιστικά μέτρα να τρέξουν στο CAS, παράλληλα και με τα πολιτικά δικαστήρια."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα