Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Πρόταση για 18 ομάδες από το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ!

Πρόταση-ανατροπή της Σούπερ Λιγκ για αύξηση των ομάδων σε 18! Το ΔΣ της λίγκας προκειμένου να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο από Πηλαδάκη, Θεοδωρίδη, Κομπότη και Σάμιο, κάνει την εξής πρόταση στην ΕΠΟ, και πλέον αναμένεται η απάντηση της Ομοσπονδίας αν είναι θετική ή αρνητική! Θεωρείται πολύ δύσκολο πάντως μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου να υλοποιηθεί αυτή η πρόταση, αν και εδώ είναι..Ελλάντα και ποτέ δεν ξέρεις! Τυχόν αύξηση των ομάδων σε 18 θα σημαίνει ανακατατάξεις και στη Football League αλλά και στη Football League 2 προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις! Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκαν τα ακόλουθα: Αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή 21/10/2011 και ώρα 14:00

Στο σημερινό Δ.Σ. παρέστησαν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός. Σε συνέχεια κοινού αιτήματος των εν λόγω ΠΑΕ για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε όπως υποβάλλει το αίτημα αυτό στην ΕΠΟ, σε συνάντηση που θα διεξαχθεί εντός των επόμενων ημερών»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα