Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τσολακάκης:"Παράνομη η αύξηση των ομάδων σε 18"

Την απόφαση του να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου του Πανιώνίου ανακοίνωσε ο Κώστας Τσολακάκης, με κοινοποίησή του στον πρόεδρο του ερασιτέχνη Βασίλη Τσάβαλο..Ο Τσολακάκης τονίζειεπίσης πως η αύξηση των ομάδων σε 18 είναι καραμπινάτη παρανομία και εμφανίζεται ενοχλημένος που η κυανέρυθρη ΠΑΕ συμφώνησε σε αυτήν, καθώς αυτό συνεπάγεται και μείωση εσόδων για τις υπόλοιπες ομάδες! Απόσπασμα της ανακοίνωσης Τσολακάκη:

"Καταρχήν διαμαρτύρομαι εντονότατα, επειδή οι εκπρόσωποί μας στη Super League συνταυτίστηκαν με το παράνομο!!! αίτημα της ΠΑΕ Λάρισας για την παραμονή της στην Α' Εθνική κατηγορία.
Η προαναφερόμενη παρανομία των εκπροσώπων μας συνίσταται στο γεγονός πως ο ΚΑΠ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αλλάξει μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και κυρίως επειδή ο Αθλητικός Νόμος ξεκάθαρα καθορίζει πως τυχόν αύξηση των ομάδων από 16 σε 18, εφόσον ψηφισθεί φέτος, ισχύει για την επόμενη σεζόν.
Ανεξάρτητα από τα παραπάνω στην Γενική Συνέλευση της Super League της Παρασκευής προτείνω αυτή τη φορά οι εκπρόσωποί μας να υπερασπισθούν την Νομιμότητα του Πρωταθλήματος, στην δε χειρότερη περίπτωση να αποτρέψουν την μείωση των εσόδων μας από την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 (έσοδα τηλεοπτικά, έσοδα χορηγίας του ΟΠΑΠ).
Δηλαδή, αν ανέλθουν 4 ομάδες, αυτές να μοιρασθούν τα 2/16 των προαναφερομένων χορηγιών και όχι τα 4/18.
Με την ευκαιρία σας γνωρίζω πως εμμένω στην παραίτησή μου την οποία θα μπορούσα να ανακαλέσω μόνο:
-Εφόσον μου το ζητούσε η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου.
-Εφόσον ο πρόεδρος Βασίλης Τσάβαλος θελήσει να μετάσχει στη Διοίκηση της ΠΑΕ ως εκπρόσωπος του Πανιωνίου Γ.Σ."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα