Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Κοντογουλίδης:"Ο Πλεξίδας μισούσε προπονητή και παίχτες!"

Στον FM100 μίλησε ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης, όντας λάβρος εναντνίον του πρώην προέδρου των Τρικάλων Βαγγέλη Πλεξίδα, καθιστώντας τον αποκλειστικά ευπεύθυνο για την κατάσταση της ομάδας των Τρικάλων πλέον!Η περιγραφή που έκανε ο Κοντογουλίδης για την κατάσταση στην ομάδα ήταν χαρακτηριστική..

"Σημεία και τέρατα γίνανε πέρυσι. Ο άνθρωπος που διοικούσε μισούσε τον προπονητή και τους παίκτες. Υπήρχε αλαζονεία , επειδή ο κόσμος δεν χειροκροτούσε αυτόν. Δεν μπορεί να φανταστεί ο καθένας τι τραβήξαμε. Ακόμη και σε νίκη έπρεπε να απολογηθούμε γιατί κερδίσαμε και κερδίσαμε με 1-0 ή γιατί χάσαμε. Γιατί παίρνεις πολλά λεφτά και δεν παίζεις.
Όλο το κακό αυτό ξεκίνησε την 5η αγωνιστική που άλλα υπογράψαμε και άλλα είδαμε στα συμβόλαια. Στον Εθνικό Αστέρα μέσα έγινε αυτό. Υπάρχουν παιδιά που δεν τους έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στο ΙΚΑ από την ημέρα που ήρθαν. Υπήρχε και η άποψη τι να την κάνετε την σύνταξη.Αυτός ο άνθρωπος δεν αγάπησε ποτέ τον ΑΟ Τρίκαλα.
Έκανε πολλά λάθη και έδιωξε τον κ. Παντελίδη την 4η αγωνιστική και είχε πολλές παρουσίες.
Από τα λεγόμενα του προς εμάς ήταν πολύ κακός με το όλο αυτό που λέγεται ο ΑΟ Τρίκαλα και μας έλεγε ότι η ομάδα είναι ΠΑΕ Πλεξίδας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα