Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Κούγιας:"Οι δικαστές τα έχουνε πάρει, και περίεργη εμπλοκή Κομπότη, Θεοδωρίδη!"

Ευθείες βολές εναντίον των δικαστών που καταδίκασαν την Παναχαϊκή και τον ιδιον εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του στον Σέντρα FM...Τους κατηγόρησε ευθέως πως "τα έχουν πάρει", ενώ η απόφαση είναι προσωπικό μυθιστόρημα!Επίσης είπε ρητά πως "θα τους κυνηγήσει μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι(!) ενώ άφησε υπονοούμενα για σχέσεις των Θεοδωρίδη, Κομπότη με δικαστικούς υπαλλήλους!

Απόσπασμα από τα λεγόμενα Κούγια:
 "Πιστεύω αυτή η απόφαση θα πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια, ως η πρώτη απόφαση στον κόσμο ως προσωπικό μυθιστόρημα των μελών του δικαστηρίου. Και μάλιστα ενός δικαστηρίου που άσκησε παράνομη Πειθαρχική Δίωξη. Έκανε μόνος του ο πρόεδρος Πειθαρχική Δίωξη. Έχει προσωπική σχέση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη ο οποίος τον πήγε εκεί. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ότι η κόρη του κ. Κατσή που είναι αντιεισαγγελέας υπηρετούσε στις Σέρρες. Η κουμπάρα του Κομπότη και η ασκούμενη δικηγόρος στο γραφείο του Δημακόπουλου ήταν αθλητική δικαστής. Φίλη του στενή και δικηγόρος του δικηγόρου του Δημακόπουλου είναι και εκείνη που δίκασε
Για να σας δώσω να καταλάβετε, άφηνε λέει το στόπερ να περάσει η μπάλα. Μιλάμε δεν έχετε ξαναδεί τέτοια απόφαση. Πρέπει να την διαβάσετε. Αποδομείτε φυσιολογικά.Μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι θα τους κυνηγάω.   Για μένα; Την κρίση μου; Τα πήρανε! Ευθέως σας το λέω. Αυτή είναι η κρίση μου. Άσκησε Πειθαρχική Δίωξη δεν έκανε προανακριτική εξέταση. Με τι άσκησε πειθαρχική δίωξη; Επειδή λέει ότι κάπου ακούστηκε κάτι. Πέντε μήνες γράφανε για την δωροδοκία των Τρικάλων. Την δίκασε μετά από έξι μήνες, αφού ο κ. Φάκος άσκησε την δίωξη. Η δε δωροδοκία Τρικάλων-Λεβαδειακού, συνελήφθησαν επ' αυτοφόρω οι δράστες. Και δεν έχουμε απλώς ποινική δίωξη, όπως έχουμε της κ. Παπανδρέου..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα