Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κούγιας:"Αύριο παραδίδω τα δελτία των παιχτών μου στην ΕΠΟ"!

Ανακοίνωση καταπέλτης της Παναχαϊκής κατά την οποία ο Αλέξης Κούγιας τα βάζει με το διαιτητή Κατσικογιάννη που συντέλεσε "..σε διαιτητικό όργιο εναντίον της Παναχαϊκής στο ματς με Πλατανιά", κατά Κούγια, ο οποίος όπως λέει είναι του περιβάλλοντος Τσακόγιαννη και απειλεί πως θα παραδώσει στην ΕΠΟ τα δελτιά των ποδοσφαιριστών της ομάδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία του!

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι μετά το χθεσινό διαιτητικό όργιο του γνωστού από το παρελθόν για τις διαιτητικές συμπεριφορές του Κατσικογιάννη, τότε που στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κυριαρχούσε ο Τσακογιάννης και η παρέα του, αύριο το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας θα παραδώσει στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των ποδοσφαιριστών.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε με τον αρμόδιο ορισμού διαιτητών Β’ Εθνικής και μέλος της ΚΕΔ ο οποίος δυστυχώς αγνοούσε το παρελθόν Κατσικογιάννη και τα όσα έχει κάνει υπέρ της Ηλιούπολης και εις βάρος όλων των αντιπάλων της, μεταξύ των οποίων και η Παναχαϊκή.
Αγνοούσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι σήμερα ανεπάγγελτος, εργαζόταν μέχρι τώρα ως βοηθός γυψοσανίδα, ότι ζει αποκλειστικά από το ποδόσφαιρο με ό,τι σημαίνει αυτό και έκανε γνωστό στον κ. Κούγια ότι έχει ζητήσει να του παραδοθεί η επίμαχη φάση της ακύρωσης του γκολ της Παναχαϊκής και διαβεβαίωσε τον κ. Κούγια ότι θα επικοινωνήσει με τον παρατηρητή διαιτησίας για να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια αυτό που του έκανε γνωστό ο κ. Κούγιας, ότι όταν μετά το τέλος του αγώνα τον ρώτησε τι εργασία κάνει, ο Κατσικόγιαννης ειρωνικά του είπε … «βοσκάω κατσίκια και πρόβατα αλλά σίγουρα δεν είμαι δικηγόρος».
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αποφασίσει, μετά την άδικη και χωρίς λόγο αφαίρεση 5 βαθμών και την σφαγιαστική διαιτησία του Κατσικογιάννη, να αντιδράσει άμεσα σε όλους τους θεσμικούς φορείς γιατί δεν επιθυμεί κανείς το περιβάλλον της ομάδας να ξαναζήσει το ίδιο έργο των σφαγιαστικών διαιτησιών και ακολούθως της τιμωρίας με μεγάλα χρηματικά πρόστιμα από στημένους αθλητικούς δικαστές.".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα