Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ουρίμπε:"Ο Θεοδωρίδης επέλεγε τους παίχτες όχι εγώ!"

Συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του έδωσε ο Ισπανός πορπονητής Γιόσου Ουρίμπε, ο οποίος και έμεινε τρεις μήνες στον πάγκο του Πανσερραϊκού πριν παραιτηθεί..Ο 42χρονος τεχνικός μίλησε στην lns.es και τόνισε πως ο βασικός λόγος που έφυγε ήταν γιατί δεν μπορούσε ούτε τους παίχτες της ομάδας του να επιλέξει μιας που όλα τα κανόνιζε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης!

"Ήταν μια καλή εμπειρία να ζήσω σε μια ξένη χώρα και να εξασκηθώ σε μια άλλη γλώσσα, αλλά όταν δεν μπορούσα να επιλέξω τους παίκτες, αποφάσισα να συζητήσω με τον πρόεδρο και να παραιτηθώ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος".

Και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που τον έκανε να αναθεωρήσει την απόφασή του να δουλέψει στην Ελλάδα. "Οταν δοκιμάσαμε τον επιθετικό Κάρλος Αλβάρες, ο οποίος έκανε δύο εκπληκτικά παιχνίδια και ήταν ο καλύτερος στην ομάδα, ο πρόεδρος δεν ήθελε να αποκτήσει Ισπανό παίκτη και τον άφησε να φύγει. Ηξερα ότι μπορούσε να βοηθήσει με το βάζει γκολ. Ήταν λάθος μου να πάω χωρίς ένα άτομο που να εμπιστεύομαι, να νιώθω πιο προστατευμένος. Δεν υπάρχει στον Πανσερραίκό αθλητικός διευθυντής και ο πρόεδρος τα κάνει όλα, αν και μένει 100 χλμ μακριά. Οταν πήγαινα στις συσκέψεις, όλα είχαν ήδη αποφασιστεί και οι παίκτες είχαν κλείστεί, δεν είχε αξία ο λόγος μου. Με την απόκτηση τεσσάρων Ισπανών παικτών, θα είχαμε δυναμώσει σαν ομάδα. "

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα