Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

H αστυνομία και το.."ΦΩΣ"οδήγησαν το Φάκο στη δίωξη κατά Ολυμπιακού!

Με τιμωρία της έδρας του απειλείται ο Ολυμπιακός, όπως προείπαμε για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη...Και επειδή κάποιοι αναρωτιούνταν"πού τα είδε ο Φάκος τα επεισόδια", να αναφέρουμε πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στηρίχτηκε στην έκθεση της αστυνομίας σχετικά με τον αγώνα αλλά και σε δημοσιεύματα των εφημερίδων "Φως των σπορ" και "Γαύρος", που έκαναν λόγο για εκτεταμένα επεισόδια!
Απόσπασμα από την έκθεση της αστυνομίας:
"Περί τις 6 το απόγευμα 150 οπαδοί του Ολυμπιακού χωρίς εισιτήρια προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.
Οι αστυνομικοί τους απώθησαν, αλλά αυτοί ανασυντάχθηκαν και τους επιτέθηκαν ξανά. Λίγο αργότερα 40-50 φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήδηξαν από την εξωτερική περίφραξη του γηπέδου και ενώθηκαν με άλλους 50 φιλάθλους και ακολούθως επιτέθηκαν βιαίως σε αστυνομικούς και σε security στην πύλη της θύρας 1, επιχειρώντας να μπουν χωρίς εισιτήρια.
Φίλαθλοι του Ολυμπιακού στις θύρες 4-5-6-7-8 πριν από τον αγώνα εκσφενδόνισαν σε αστυνομικούς κομμάτια από μάρμαρα και πορσελάνες, τα οποία βρήκαν προκαλώντας φθορές στις τουαλέτες του γηπέδου".


Η ποινή βάσει ΚΑΠ είναι από χρηματικό πρόστιμο έως τιμωρία της έδρας, η οποία αν επιβληθεί τελικά, ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τους φιλάθλους του στο παιχνίδι με τον Παναθηναίκό στις 19/11...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα