Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Κατάπτωση εγγυητικής επιστολής και κίνδυνος για ΠΑΣ Γιάννενα και Γιαννιτσά!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ξαναχτυπά...Την Πέμπτη(10/11) αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής κάποιων ομάδων και μεταξύ αυτών του ΠΑΣ Γιάννενα!
Αιτία, ένα χρέος 90.000 ευρώ προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του «Άγιαξ της Ηπείρου» Κώστα Λουμπούτη. Έτσι, ο ΠΑΣ θα πρέπει να αντικαταστήσει μέσα σε διάστημα 15 ημερών το ποσό με νέα εγγυητική (είναι το 10% του προϋπολογισμού των ΠΑΕ βάσει της νομοθεσίας). Διαφορετικά, η επόμενη φάση είναι η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής, κάτι που θα οδηγήσει τους «κυανόλευκους» εκτός εθνικών κατηγοριών!

Μαζί με ΠΑΣ, κατέπεσαν οι εγγυητικές Ολυμπιακού Βόλου, Ηλιούπολης,Καστοριάς, Αγίας Παρασκευής, του μπασκετικού Πανελλήνιου, αλλά και της Αναγέννησης Γιαννιτσών προς τον πρώην ποδοσφαιριστή τους Γ.Καλαφάτη!Και αν οι πρώτες ομάδες που αναφέραμε έχουν υποβιβαστεί ήδη Δ Εθνική, τα Γιαννιτσά πρέπει να λύσουν το πρόβλημα και αυτά άμεσα...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού ανέφερε τα ακόλουθα:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών, λόγω οφειλών των παρακάτω ΠΑΕ:
α) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον ποδοσφαιριστή Κων/νο Λουμπούτη
β) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ προς την εταιρεία GS Travel Α.Ε.
γ) ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στον ποδοσφαιριστή Plais Carlos
δ) ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ προς το δικηγόρο Β. Χατζηιωάννου
ε) ΚΑΣΤΟΡΙΑ προς τους ποδοσφαιριστές Σ. Γκάγκα και Ε. Βογιατζή
στ) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ προς τον ποδοσφαιριστή Χ. Καλαφάτη
ζ) ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ προς τον αθλητή Μ. Κολώκα
η) Μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Αγ. Παρασκευή για κάλυψη της οφειλής προς την εταιρεία Real Sport MON. ΕΠΕ και τον Μ. Καρατζά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα