Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Συμπλοκές φιλάθλων αστυνομίας στον αγώνα του Ηρακλή!

Πρεμιέρα για τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο χτες για τη Δ Εθνική με αντίπαλο τον Εθνικό Ν.Αγιονερίου...Ο αγώνας όμως δεν ήταν όπως περίμενα οι οπαδοί του γηραιού, ως μιας νέα αρχή της ιστορικής ομάδας, αλλά σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ φιλάθλων και αστυνομίας που προκάλεσαν τη διακοπή του ματς...Αφορμη ένα πανό που είχαν σηκώσει οι "κυανόλευκοι" κατά του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν τρία άτομα, εντός αγωνιστικού χώρου σε αγώνα ποδοσφαίρου, για πρόκληση σωματικών βλαβών κατά βοηθού διαιτητή, ειδικά αδικήματα βίας που γίνονται κατά τη διάρκεια αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και για διατάραξη κοινής ειρήνης.

Εισήλθαν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια προσωρινής διακοπής του αγώνα, με απειλητικές διαθέσεις κατά διαιτητή, βοηθών και αστυνομικών δυνάμεων.

Συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμα, στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 29, 19 και 36 ετών, οι οποίοι μαζί με άλλους οπαδούς, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και με επιθετικές διαθέσεις κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του διαιτητή του αγώνα, των βοηθών διαιτητών και των αστυνομικών δυνάμεων που επενέβησαν για την εκτόνωση της έντασης.

Προηγήθηκε απόφαση του διαιτητή για προσωρινή διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα, που διεξαγόταν μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ, εξαιτίας ανηρτημένου πανό με εξυβριστικό περιεχόμενο κατά παράγοντα του ποδοσφαίρου και του δημοσιογραφικού κόσμου.

Φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, αμέσως μετά την απόφαση του διαιτητή, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο 29χρονος συλληφθείς, κινήθηκε εναντίον του βοηθού διαιτητή, τον οποίο τραυμάτισαν ελαφρά με τη χρήση σωματικής βίας.

Με επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, διαιτητής και βοηθοί οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ οπαδοί, μεταξύ των οποίων και οι υπόλοιποι δύο συλληφθέντες, συνέχισαν τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων με μπουκάλια, κομμάτια σιδήρου, σιδερόβεργες και άλλα αντικείμενα, μέχρι την απώθησή τους και οριστική ομαλοποίηση της κατάστασης.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο (14/11) πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Την αστυνομική έρευνα και Προανάκριση διενήργησε η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα