Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Κορωπί εναντίον παραγόντων του Ιωνικού...

Ο Ιωνικός μπορεί να πέτυχε το 2 στα 2 για τον 9ο όμιλο της Δ Εθνικής, νικώντας με 1-0 το Κορωπί, όμως οι φιλοξενούμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση σε ειρωνικό τόνο, διαμαρτυρόμενοι για την ύπαρξη παραγόντων του Ιωνκού και φουσκωτών στα αποδυτήρια, και υπόσχεται να ανταποδώσει..!
«Το ΔΣ του ΑΟ Κορωπί ευχαριστεί τους παράγοντες και φιλάθλους του ιστορικού Ιωνικού για την άψογη φιλοξενία στις κερκίδες. Ιδιαίτερα δε ευχαριστεί τους... επαγγελματίες παράγοντες της ομάδας που βρίσκονταν στα αποδυτήρια πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του α' ημιχρόνου για την πολύ καλή συμπεριφορά τους.

Πιστεύουμε βαθειά ότι έτσι είναι πάντα η επαγγελματική συμπεριφορά των παραγόντων στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τους υποσχόμαστε δε ότι στον β' γύρο θα ανταποδώσουμε κι εμείς την ίδια συμπεριφορά, ακόμα και καλύτερη. Θα θέλαμε, επίσης, να τονίσουμε στους ανθρώπους του Ιωνικού ότι το ΔΣ του ΑΟ Κορωπί διαψεύδει κάποιες ανυπόστατες κακοήθειες που ανέφεραν ότι δήθεν ο ΑΟ Κορωπί ζήτησε ιδιαίτερη προστασία από την αστυνομική δύναμη. Ουδέποτε συνέβη αυτό!

Αλλωστε, για ποιον λόγο να συμβεί από τη στιγμή που είχαμε τόσο καλή αντιμετώπιση από τους επαγγελματίες παράγοντες του ιστορικού Ιωνικού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα