Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η Ιndependent για Καπίνο!

Μέχρι την Αγγλία έφτασε η χάρη του 17χρονου τερματφύλακα του Παναθηναίκού ΣΤέφανο Καπίνο, καθώς η αγγλική εφημερίδα Independent αφιέρωσε ολόκληρο άρθρο στον νεαρό τερματοφύλακα, χαρακτηρίζοντάς τον"Ο επόμενος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας!"

«Ήρεμος, συγκροτημένος και συνεπείς. Τρία ποιοτικά χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν σε Έλληνα τερματοφύλακα τα τελευταία 20 χρόνια. Θα μπορούσε να είναι μια αλλαγή και να αναδείξει έναν 17χρονο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, τον Στέφανο Καπίνο.Με ύψος 198 ο Καπίνο είναι πολύ δυνατός στον αέρα και στη μεγάλη του περιοχή. Οι τοποθετήσεις του είναι εξαιρετικές και όσοι τον «πιστεύουν» θεωρούν ότι μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης», είναι η συνέχεια του δημοσιεύματος.

Τέλος, οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως: «Ο Καπίνο είναι το νέο ταλέντο των τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να τον παρακολουθούν. Ελπίζει πως θα καταφέρει να ακολουθήσει τα χνάρια του πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Αντώνη Νικοπολίδη, και να εξασφαλίσει την φανέλα με το νο1 στην Εθνική ομάδα της χώρας του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα