Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Αντωνακάκης:"'Δεν έγινε καμία κάθαρση!"

Σοβαρά πράγματα είπε σε συνέντευξή του στην"Καθημερινή"ο Εμμανουήλ Αντωνακάκης, ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιρικών εισαγγελέων που συμμετείχαν στη διαδικασία των στημένων και..καρατομήθηκαν από την ΕΠΟ πριν λίγες ημέρες...Ο Αντωνακάκης υποστήριξε πως δεν έγινε καθόλου κάθαρση και όσοι το πιστεύουν είναι μακριά νυχτωμένοι, και πως οι ΠΑΕ και η ΕΠΟ δεν ήθελαν να ανακατεύο νται οι εισαγγελείς στα κόλπα τους και να τους..ανακατεύουν την τράπουλα!Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:


«Το μαχαίρι θα έπρεπε να φτάσει στο κόκκαλο. Όμως, μια ομάδα μόνο, η Ηλιούπολη, σήκωσε όλο το βάρος των στημένων αγώνων. Κρίνω ότι όχι μόνο δεν υπήρχε κάθαρση, αλλά ούτε έναρξη της κάθαρσης. Όσοι πιστεύουν ότι έχει αρχίσει η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι βαθιά νυχτωμένοι! Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών και όχι με υποβιβασμό λόγω της αρχής της αναλογικότητας. Έχω υπηρετήσει τόσα χρόνια στη δικαιοσύνη και αυτό δεν το έχω ακούσει πουθενά. Στη δωροδοκία και στο στοίχημα προβλέπεται συγκεκριμένη ποινή. Γιατί δεν επιβλήθηκε; Ο κ. Μπιτσαξής μίλησε για επιτροπή αφέσεων. Υπήρξαν κραυγαλέα αντιφατικές αποφάσεις που δημιουργούν αρκετά ερωτήματα.

Η ΕΠΟ και οι ΠΑΕ θέλουν να μην τους ανακατεύουμε την τράπουλα! Να μην κάνουμε διώξεις. Δεν ήμασταν όμως διακοσμητικά στοιχεία. Δεν προσληφθήκαμε για να κάνουμε τα «στραβά» μάτια. Δεν τα κάναμε και για αυτό δεν ήμασταν αρεστοί

 Από δημοσιεύματα πληροφορήθηκα ότι δεν άρεσε που ασκούσαμε διώξεις. Δικηγόρος μεγάλης ΠΑΕ μου είπε ότι δεν προλαβαίνει να πληρώνει πρόστιμα. Ήθελαν να ελαφρώσουν από τα πρόστιμα. Πληροφορήθηκα επίσης από τα ΜΜΕ ότι δεν άρεσε η απλή ενημέρωση των δημοσιογράφων που γινόταν σπάνια για πολύ σοβαρές υποθέσεις. Είναι αστείος λόγος. Μας ήθελαν βουβούς. Έφτασαν στο σημείο να μας αποκαλέσουν σταρ. Δεν μας κάλεσαν ποτέ για να ζητήσουν κάποια διευκρίνηση. Δεν μας είπαν ποτέ ότι δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Δεν βρίσκω βάσιμους λόγους που να δικαιολογούν την απόφαση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα