Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

H επιταγή 2,1 εκατ ευρώ προς τη Ντιναμό Ζάγρεμπ και ο..Πλατινί!

Φωτογραφία επιταγής 2,1 εκατ ευρώ από τράπεζα της Λυών προς τη Ντιναμό Ζάγκρεμο δημοσίευσε κροατική ιστοσελίδα! Όσο και αν η γνησιότητα της αμφισβητείται από κάποιους,  η φωτογραφία δείχνει πως  στις 3 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε τέτοια συναλλαγή μεταξύ της Λυών και της κροατικής ομάδας!
Και ενώ όλη η Ευρώπη έχει αναστατωθεί με την επτάρα και την πρόκριση της Λυών, ο Μισέλ Πλατινί, όνταςσ ε άλλο πλανήτη, από τη Βενετία που βρίσκεται δήλωσε σίγουρος για την καθαρότητα του αγώνα!
"Αν υπάρχουν αμφιβολίες πρέπει να το κοιτάξουμε πιο προσεκτικά. Πάντως εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία για την ακεραιότητα του συγκεκριμένου αγώνα και ολόκληρης της διοργάνωσης. Έχουμε ένα σύστημα που εξετάζει για τυχόν στημένα παιχνίδια και δεν έδειξε κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει αμφιβολίες. Ωστόσο είναι λογικό να υπάρχουν απορίες», είπε και συνέχισε: «Πρέπει πάντα να σέβεσαι ότι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις και πάντα σεβόμαστε τις ομάδες που προκρίνονται. Μία ομάδα από την Κύπρο (ΑΠΟΕΛ) και μία από την Ελβετία (Βασιλεία) προκρίθηκαν. Υπάρχουν κάποιες νέες ομάδες ανάμεσα στις 16. Το ότι μια ομάδα είναι μεγάλο όνομα δε σημαίνει ότι σίγουρα θα προκρίνεται".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα