Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ο πρίγκηπας επέθανε, ζήτω οι νέοι πρίγκηπες!

Τραγελαφικά πράγματα γίνονται με την υπόθεση της αγοράς του Παναθηναίκού από τους Σαουδάραβες...Γεγονός είναι πως ο Σουλτάν Αλ Σαούντ αποτελεί παρελθόν, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Τσάκας"..Δουλεύω την υπόθεση δύο μήνες, και ο Αλ Σαούντ μας απογοήτευσε. Ήταν ασυνεπής."

Ποια ήταν όμως τα ονόματα που αναγράφονταν στο φάκελο που πήρε ο Τζίγγερ με τις τραπεζικές εγγυήσεις από τη Nacional comercial bank of saudi arabiaστη Τζέντα?
Φήμες έλεγαν πως από το πουθενά ο Πανθηναίκός έπιασε..λαυράκι, καθώς τα ονόματα που αναγράφονταν ήταν οι διάδοχοι του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντούλ Αζίζ,οι οποίο είναι οικονομικοί κολοσσοί και από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο!

Ο Τσάκας πάλι αρνείται την ύπαρξη ενδιαφέροντος από τους διαδόχους λέγοντας ότι πρόκειται για άλλους πρίγκηπες! Ο Τσάκας ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Μην ακούω μ......ς! Δεν υπάρχουν αυτά που έχουν γραφτεί, σας το υπογράφω. Κανένας διάδοχος του Αμπντούλ Αζίζ δεν είναι μέσα στην υπόθεση. Δεν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα.
Δεν θα πω περισσότερα, παρά μόνο ότι πρόκειται για ένα ισχυρό γκρουπ ανθρώπων. Κάντε υπομονή»

Από την πλευρά Παναθηναίκού πάντως, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κρατά σιγή ιχθύος και το στενό περιβάλλον του φαίνεται να πιστεύει πως δεν πρόκειται για απάτη, αλλά για πραγματικό ενδιαφέρον, για αυτό και ο Τζίγγερ έχει κάνει τόσο υπομονή!
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του φαίνεται να γνωρίζει τους νέους επενδυτες και να έχει θετικότατη άποψη για αυτούς!

Απομένει να μάθουμε ποιοί είναι πλέον οι νέοι ενδιαφερόμενοι, πρίγκηπες, χαλίφηδες, βεδουίνοι, ή ότι άλλο που ενδιαφέρονται για την ανάληψη της ηγεσίας του Παναθηναϊκού...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα