Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"Το..κλάμα του ποδοσφαίρου και οι ανύπαρκτοι"!

Με 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ Βύζαντα Μεγάρων και Καλλονής, και τις εντυπώσεις έκλεψαν περισσότερο οι δηλώσεις των προπονητών, παρά ο αγώνας αυτός καθεαυτός!Οι δύο προπονητές Λουτσιάνο για την Καλλονή και Οικονόμουγια τον Βύζαντα μίλησαν για ποδόσφαιρο που..κλαίει εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου και για τους ανύπαρκτους γύρω από την ομάδα των Μεγάρων!
"Σήμερα κλαίει το ποδόσφαιρο με όλα όσα είδαμε εδώ. Δεν είναι δικαιολογία, δεν χρειάζεται δικαιολογία. Αλλά είναι κρίμα και για τις δύο ομάδες να παίξουν σε αυτό το γήπεδο. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία εύχομαι στα Μέγαρα να βρουν το δρόμο τους και να έρθουν καλύτερες μέρες για τον ποδόσφαιρο καθώς ο κόσμος με τα προβλήματα στη χώρα έρχεται στο γήπεδο για να δει κάτι διαφορετικό", είπε ο προπονητής της Καλλονής Λουτσιάνο Ντε Σόουζα...
Ο Δημήτρης Οικονόμου από την πλευρά του τόνισε: «Μετά από κάθε αγώνα, έχουμε γίνει γραφικοί, με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχει τίποτα! Δεν υπάρχει κανείς και πουθενά. Σίγουρα δεν είμαστε η μόνη ομάδα γίνονται και αλλού αυτά. Τα παιδιά όμως είναι ήρωες. Αν μάθετε πως έρχονται τα παιδιά στο γήπεδο... Και ο κόσμος ανύπαρκτος. Όλοι έχουν και υποχρεώσεις. Οι παίκτες κάνουν το καθήκον τους και με το παραπάνω. "

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα