Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Αποχή της Επιτροπής Οικονομικών διαφορών με δάχτυλο Καλογιάννη..?

Η αποχή της Επιτροπής Οικονομικών διαφορών, θα πέρναγε εντελώς στα ψιλά από το μάτι των αναγνωστών αν δεν κρυβόταν παρασκήνιο πίσω από αυτή...Εϊναι γεγονός πως οι αποφάσεις της επιτροπής που "σκάνε" ανά τακτά χρονικά διαστήματα, βάζουν βόμβες στα θεμέλια της Ένωσης Β και Γ Εθνικής, αφού οι ομάδες ασφυκτιούν από τα χρέη και πολλές είναι στα πρόθυρα διάλυσης!
Ο πρόεδρος της Ένωσης Σπύρος Καλογιάνης είχε προτείνει να μην βγουν άλλες αποφάσεις της Επιτροπής μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, επειδή ήταν βέβαιο πως κάποιες ομάδες άμεσα θα αρχίσουν να αποχωρούν από το πρωτάθλημα Β και Γ Εθνικής..
Και ξαφνικά οι εκπρόσωποι της μικρής λίγκας αποφάσισαν αποχή επ αόριστον από τα καθήκοντά τους ως μέλη στην Επιτροπή Οικονομικών Διαφορών της Ομοσπονδίας…Κάτι που σημαίνει πως για κάποιο διάστημα έστω δεν θα σκάσουν αποφάσεις χρεών προς ποδοσφαιριστές και ποινών προς ομάδες!
Αυτή η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση του ΠΣΑΠ, που φωνάζει πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πάρουν τα χρήματά τους και πως οι σκοπιμότητες της ΕΠΟ μόνο θυμηδία προκαλούν!
Μπάχαλο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα