Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Μουρίνιο: Χάσαμε απλά ένα παιχνίδι...

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μπαρτσελόνα με 1-3 επί της Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου, επιβεβαιώνοντας ποιος είναι το αφεντικό στην Ισπανία! Το ματς ήταν χορταστικό σε θέαμα και σε ποιότητα και οι εκατομμύρια φίλαθλοι ανά τον κόσμο που το παρακολούθησαν απέλαυσαν ένα ματς αντάξιο των ονομάτων των ομάδων που έπαιζαν σε αυτό...
Ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος μετά τη λήξη του αγώνα και δεν έκανε επίδειξη αλαζονείας όπως συνηθίζει αφού δεν είχε...τί να πει για να αμφισβητήσει την νίκη της μισητής αντιπάλου..!Αρκέστηκε να δηλώσει πως "χάσαμε απλά ένα παιχνίδι..."
"Θέλαμε να είμαστε επιθετικοί όπως σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αλλά το αποτέλεσμα δε μας δικαίωσε. Ήταν απλά ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο. Δε μου άρεσε το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε. Πως σε μια διεκδικούμενη ουσιαστικά μπαλιά, έγινε λάθος και ο Μέσι έκανε την κάθετη πάσα".
Ο Πέπ Γκουαρντιόλα από την πλευρά του, αν και χαρούμενος δήλωσε πως"..δεν κρίθηκε τίποτα ακόμα στη μάχη για το πρωτάθλημα.."
Οι παίχτες της Ρεάλ πάντως απέδωσαν την ήττα στο"τυχερό", όπως το χαρακτήρισαν, δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα, το οποίο και "έκρινε το ματς", όπως δήλωσε μετά το σφύριγμα της λήξης ο Τσάβι Αλόνσο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα