Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

"Τί έγινε με τη Λυών ρε παιδιά..?"

Ένας φίλος, λίγο πριν αρχίσουν οι σημερινοί αγώνες του Τσάμπιονς λιγκ, αναλύοντας τους αγώνες για το στοίχημα και βλέποντας πως η Λυών χρειάζεται 7 γκολ διαφορά για να προκριθεί έναντι του Άγιαξ,δήλωσε ευθαρσώς "Θα νικήσει μέσα στο Ζάγκρεμπ με 0-7 η Λυών, να μου το θυμηθείς!"
Όσο και αν ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε, η εξέλιξη του αγώνα, ξεπέρασε και την πιο τρελή φαντασία...Και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε όντως 1-7!
Δεν υπήρχε άνθρωπος που μετά τη λήξη του αγώνα δεν έτριβε τα μάτια του..."Τί είναι αυτό που έγινε με τη Λυών ρε παιδιά?"
Τί έγινε κύριε Πλατινί ?Πώς είναι δυνατόν ένας αγώνας που είναι 1-0 μέχρι το 45, να γυρίζει σε 1-7 στο δεύτερο ημίχρονο?Και είναι άραγε τυχαίο που η Ντιναμό έμεινε με 10 παίχτες από το '28?
Αμ το άλλο στο Άμστερνταμ?Οι αδιάφοροι Ισπανοί έριξαν τρία γκολ στον Άγιαξ, του οποίου και του ακυρώθηκαν δύο πεντακάθαρα γκολ... Και με αυτό τον απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων οι Γάλλοι προκρίθηκαν έναντι των Ολλανδών! Όπως και η έτερη γαλλική ομάδα η Μαρσέιγ πέρασε έναντι του Ολυμπιακού γυρίζοντας και αυτή ένα ματς που σε φυσιολογικές συνθήκες...δεν ανατρέπεται!

Έστι όπως πάει και το Τσάμπιονς λιγκ...σαν την ελληνική "πεντακάθαρη" Β Εθνική θα γίνει σε λίγα χρόνια...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα