Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ντάβαρης:"Όποιος δεν σέβεται τον Πανηλειακό θα υποφέρει..."

Στην εφημερίδα "Πρώτη" του Πύργου μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης, αναφερόμενος στα μεγαλεπήβολα σχέδια της ομάδας του Πύργου, αλλά και..απειλώντας τους παίχτες πως αν δεν σεβαστούν την ομάδα θα υποφέρουν!
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του:
«Δεν θα προσπαθήσω με λόγια, αλλά με πράξεις.  Μέχρι σήμερα δεν πίστευε κανείς ότι ο Πανηλειακός θα είναι πρώτος. Όμως είναι πρώτος και θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Και σε λίγες μέρες θα έχουμε ενίσχυση της ομάδας.Έχουμε κλείσει παίκτη τσαμπουκά. Και δεν μας πειράζει να φύγει, όποιος θέλει να φύγει. Δεν μπορεί να ντροπιάζει ο κάθε παίκτης ένα μεγάλο σύλλογο, όπως ο Πανηλειακός.
Οι παίκτες έχουν συμβόλαια με τον Πανηλειακό και θα πρέπει να υπακούουν και να σέβονται. Ο κάθε παίκτης, πρώτα θα πρέπει να σέβεται την ιστορία του Πανηλειακού, μετά τον πρόεδρο και μετά το τεχνικό τιμ. Και μετά από αυτά θα κρίνεται κατάλληλος για τον Πανηλειακό. Όποιοι δεν ακολουθήσουν αυτό το δρόμο θα υποφέρουν.
Στην κατηγορία αυτή, ο Πανηλειακός είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη ιστορία. Ο Πανηλειακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, την οποία εγώ θα προσπαθήσω να στηρίξω. Να προστατεύσω το όνομά της, όπως το άφησε ο μεγάλος ηγέτης της Σάκης Σταυρόπουλος...».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα