Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Μαγκαφίνης τέλος από Ζάκυνθο, Βογιατζής υπό παραίτηση σε Αστέρα Μαγούλας

Δεν ήταν η καλύτερη αγωνιστική των προπονητών αυτή που μας πέρασε (29/1) στη Γ Εθνική...Ήδη μετρούμε έναν να παραιτείται, έναν να τελεί υπό παράιτηση και διάφορους άλλους να αποδοκιμάζονται!
Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μαγκαφίνης παραιτήθηκε από τη Ζάκυνθο μετά την ήττα με 0-1 από τον Πανηλειακό, με τη διοίκηση πάντως να μην την έχει κάνει προς το παρόν αποδεκτή και να προσπαθεί να τον κρατήσει!
Από την άλλη ο Στέλιος Βογιατζής δήλωνε απελπισμένος από τη...μαγάρα του Αστέρα Μαγούλας, και μετά το ανεπιτυχές αποτλέλεσμα με την Καλαμάτα έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης για παραίτηση!
«Θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση της διοίκησης, μήπως αλλάξει το κάρμα της ομάδας. Είμαι σε απόγνωση! Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να αλλάξω. Δεν έχω κανένα παράπονο από την απόδοση των παικτών, αλλά δεν αρκεί να ακούμε καλά λόγια μετά από κάθε παιχνίδι και να μην παίρνουμε αποτελέσματα», δήλωσε ο Βογιατζής...
Διάφοροι προπονητές επίσης τα άκουσαν από τους φιλάθλους με αυτόν που συγκέντρωσε τις πιο έντοανες αποδοκιμασίες να είναι ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μετά το 0-0 της Προοδευτικής με τον ΑΟ Χανίων στον Κορυδαλλό...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα