Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ορίστηκε το ματς του Διαγόρα στην Επανομή!

Ο Διαγόρας είναι ακόμα εδώ! Εκεί που όλοι περίμεναν πως δεν θα ξαναδούν την ομάδα της Ρόδου να αγωνίζεται στο εφετινό πρωτάθλημα της Football League, τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι έτσι...
Η Ένωση Β και Γ Εθνικής λοιπόν, όρισε το παιχνίδι του Διαγόρα στη Θεσσαλονίκη με την Αναγέννηση Επανομής, καθώς δόθηκε παράταση στους διακανονισμούς των χρεών του "γηραιού", μέχρι την Τρίτη 24/11 , και έτσι η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Θεσσαλονικείς...Υπενθυμίζεται ότι για να αποβληθεί ομάδα από το πρωτάθλημα χρειάζεται να υποστεί τρεις μηδενισμούς (οι Ροδίτες έχουν μέχρι στιγμής έναν, στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα).
Τα χρήματα φαίνεται πως συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλίες της Θύρας 6, των οργανωμένων οπαδών του Διαγόρα, και δεν έχει βρεθεί-προς το παρόν έστω-ο...σωτήρας που περιμένουν όλοι στο νησί.
Πρόκειται για μια κίνηση να κερδηθεί χρόνος για τον Διαγόρα, με την ελπίδα μήπως βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει να σηκώσει το οικονομικό βάρος, ώστε η ιστορική ομάδα της Ρόδου να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Football League..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα