Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Θα θέσει θέμα ηγεσίας ΚΕΔ και ΕΠΟ ο Ολυμπιακός!

Η διαιτησία του Πέτρου Κωσταντινέα στα Πηγάδια, στην ήττα του ολυμπιακού από την Ξάνθη με 1-0 (22/1), έχει προκαλέσει τη μήνη των ερυθρόλευκων οπαδών και παραγόντων...Ο διειυθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, τόνισε ξακάθαρα πως θα τεθεί θένα ηγεσίς τόσο της ΕΠΟ όσο και της ΚΕΔ, καθώς η "καρατόμηση"Κωσταντινέα δεν αρκεί στον Ολυμπιακό!

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του στον Novaspor FM:
"Έχουν αλλοιωθεί αποτελέσματα. Όταν χάνεις 1-0 και στο τελευταίο λεπτό γίνεται ένα καταφανές πέναλτι, αν στο δώσουν έχεις πιθανότητες να πάρεις έναν βαθμό. . Λάθος που επαναλαμβάνεται αρχίζεις και λες ‘Μήπως δεν είναι λάθος;’.
Αυτό που έγινε χθες αλλοιώνει μια σειρά πραγμάτων. Τη βαθμολογία και τη δυνατότητά να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή. Δεν μπορεί όταν ο Ολυμπιακός πάρει ένα σφύριγμα να γίνεται ο κακός χαμός, ενώ όταν αδικείται να μη γίνεται τίποτα».

το καλοκαίρι μέχρι τώρα υπάρχει μια ροπή των ανθρώπων, των θεσμικών-μιλάω για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ-και των διαιτητών, σε μία εχθρότητα κατά του Ολυμπιακού. Η τιμωρία του Κωνσταντινέα είναι δική του και αφορά τον ίδιο. Δεν έχει να κάνει με τους χαμένους βαθμούς του Ολυμπιακού.Ο αποκεφαλισμός του κάθε Κωνσταντινέα δεν μπορεί να λέει κάτι σε μία ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα θέσει ζήτημα ηγεσίας ΕΠΟ και ΚΕΔ. Είναι αλληλένδετα πράγματα. Ο κ. Πιλάβιος θα πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Κύρο Βασσάρα ως προϊστάμενός του. Στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ θα βάλουμε θέμα ΚΕΔ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα