Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Άρης εναντίον διαιτησίας και Βασάρα και απάντηση για...κυνήγι μαγισσών από τον Ατρόμητο!

Βολές κατά του διαιτητή Κουκουλάκη που σφύριξε το παιχνίδι Ατρόμητος-Άρης 0-0 αλλά και του κύρου Βασάρα εξαπέλυσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κόντης!Ο Κόντης θεωρεί ότι ο Κουκουλάκης αδικεί συστηματικά τους "κίτρινους",(η αποβολή του Φατί η αφορμή της οργής των Αρειανών) και ότι ο Βασάρας ενδιαφλερεται μόνο για την καριέρα του στην Ευρώπη!

Οι δηλώσεις Κόντη: "Ο Βασσάρας κοιτάει την καριέρα του στην Ευρώπη. Ο Καίσαρας πρέπει να δείχνει και να είναι τίμιος, όπως και η γυναίκα του. Ο Άρης είναι στοχοποιημένος. Δεν μιλάω για οργανωμένο σχέδιο κατά της ομάδας, αλλά έχουμε πολλές κακές διαιτησίες. Ο Κουκουλάκης όποτε σφυρίζει παιχνίδια της ομάδας μας κάνει λάθη εις βάρος μας. Χάρη μας κάνουν που έχουμε διαιτητές στην Ευρώπη. Τους έχουμε επειδή κάποιοι παράγοντες έχουν δύναμη".

Η απάντηση του Ατρομήτου άμεση που μέσα από ανακοίνωση καλεί την ομάδα του Άρη να κάνει αυτοκριτική και να μην αναλώνεται σε κυνήγι μαγισσών!

"Η πάγια θέση της ΠΑΕ Ατρόμητος , την οποία φροντίζουμε να ακολουθούμε πιστά, είναι ότι οι σύλλογοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και όχι να ψάχνουν άλλοθι για να δικαιολογήσουν ένα άσχημο αποτέλεσμα ή μια κακή τους πορεία. Θα θέλαμε λοιπόν να δώσουμε μια συμβουλή στο φίλο σωματείο του Άρη με το οποίο μας ενώνει αλληλοεκτίμηση και γνωρίζουμε καλά ποιος είναι ο Άρης: Να κάνουν την αυτοκριτική τους για να δουν τα λάθη τους που δεν τους έχουν επιτρέψει να κάνουν την πορεία που προσδοκούν και όχι να κυνηγάνε τις «κακές μάγισσες» που νομίζουν ότι τους κυνηγάνε!".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα