Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ρουφ"Τρομοκρατία και κακή διαιτησία στην Καλαμάτα"

Στην ιστοσελίδα του ΠΑΟ Ρουφ μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Τζώνης, μιλώντας για τρομοκρατία ατην Καλαμάτα, γιά κάκιστη διαιτησία και τόνισε πως δεν θα επιτρέψει στην ομάδα του Ρουφ να γίνει έρμαιο!

Απόσπασμα των δηλώσεών του:"Δυστυχώς στην Καλαμάτα η αποστολή της ομάδας έζησε κλίμα βίας και τρομοκρατίας (δύο φορές διεκόπη το ματς και μετά τη λήξη δεν μπορούσε να μπει η ομάδα στα αποδυτήρια). Είχαμε και τραυματισμό του Μανιά από ρήψη Εμείς ούτε σχολιάζουμε ούτε ποδηγετούμε διαιτητές…..Για τη διαιτησία υπάρχει η έκθεση του παρατηρητή της ΚΕΔ .Γεγονός είναι ότι αδικηθήκαμε και δεν είναι η πρώτη φορά. Αισθανόμαστε ότι μας στέρησαν τη νίκη. Όμως μέσα σε τέτοιο κλίμα τρόμου και οι διαιτητές φοβήθηκαν ίσως. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να “χάσουν” κάποιες φάσεις που δυστυχώς ήταν όλες εις βάρος μας και μας στέρησαν τη νίκη.

Είναι κρίμα διαιτητικά λάθη να στερούν την ηθική ικανοποίηση του δίκαιου αποτελέσματος σε ποδοσφαιριστές και προπονητές που ιδρώνουν μέσα στο γήπεδο. Όμως, θέλω να επισημάνω ότι δεν θα αφήσουμε την ομάδα να γίνει έρμαιο διαθέσεων... Θα προστατεύσουμε τον κόπο μας όπως ξέρουμε και όπως πρέπει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα