Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Μοnsters"Πηλαδάκη φύγε, Μπάντοβιτς είσαι ανεπιθύμητος"

Καυστική ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων της Λάρισας Monsters, εναντίον παιχτών, Πηλαδάκη  που τον καλούν να αποχωρήσει από την ΑΕΛ,αλλά και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, τον οποίον και χαρακτηρίζουν "στρατιώτη στη μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου!"
Παρατίθεται ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
"Πηλαδάκη ο κύκλος έκλεισε οριστικά. Αν ψάχνεις να βρεις απαντήσεις στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ή δικά σου ή και των δύο, οι απαντήσεις κρύβονται στις λέξεις εγωισμός, αλαζονεία, στενοκεφαλιά και ασχετοσύνη. Τώρα που τα κουκιά δεν περισσεύουν πήγαινε στους κολλητούς σου μάνατζερ που σε κορόιδευαν όλα αυτά τα χρόνια να αποζημιωθείς.
Τώρα μείναμε με την αμηχανία στις κερκίδες, το διχασμό στα συνθήματα και τις αντιδράσεις με την απροθυμία να πας στο γήπεδο. Αυτό είναι το τέλος της γραμμής. Εδώ ακριβώς κλείνει ο κύκλος. Μπάντοβιτς, ποτέ δε σε θέλαμε στην ΑΕΛ. Αν παρουσιάζεις περγαμηνές σου την παραμονή αυτής της ομαδούλας που έμεινε με τον ύποπτο ρόλο της σε βάρος της ΑΕΛ στην κατηγορία, και τη θητεία του στρατιώτη στη μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μάλλον νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε πιθήκους.  Πάντως χθες δεν μπόρεσες να δεις αυτά που είδε όλο το γήπεδο. Ούτε εσύ, ούτε ο συνεργάτης σου..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα