Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Praxis Energy:"Σενάρια επιστημονικής φανασίας για ΑΕΚ!"

Δεν μπορούμε να ψυχολογήσουμε τον Σταύρο Αδαμίδη...Έχει αναφέρει πάνω από 10 ονόματα υποψηφίων επενδυτών για την ΑΕΚ από όλο τον κόσμο που τα μισά είναι ανύπαρκτα και τα μισά είναι απόλυτο φιάσκο (βλ.Ξενιάδη!). Έτσι και στη χθεσινή (25/1) συνέντευξη τύπου ο Αδαμίδης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για ενδιαφέρον της Praxis Energy, το οποίο όπως φαίνεται δεν υφίσταται καν!
Ο Γιώργος Διακουμάκος, που είναι το δεξί χέρι ενός εκ των επιχειρηματιών που διευθύνουν την συγκεκριμένη εταιρεία, του Θεοδόσιου Κυριαζή, μιλώντας στο Goal,διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη έστω κάποιας επαφής φιλολογικού ενδιαφέροντος για την ΑΕΚ.
«Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία επαφή της Praxis με την ΑΕΚ ή ανθρώπους της. Δεν έχουμε έρθει σε κάποια διαπραγμάτευση ή έστω συζήτηση. Και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της εταιρίας μας για να μπει ως επενδυτής στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Τόσο ο Σάκης(σ.σ. Κυριαζής όσο και εγώ είμαστε από παιδάκια ΑΕΚτζήδες. Άλλο αυτό όμως κι άλλο τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα οποία πληροφορηθήκαμε και εμείς από τα ελληνικά ΜΜΕ.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα