Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Θύρα 4:"Δεν είμαστε άσυλο αλκοολικών και ηλιθίων!"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦ του ΠΑΟΚ Θύρα 4, στην οποία και αναφέρεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και στη διαιτησία του Γιάχου, την οποία και χαρακτήρισε κακή αλλά και ότι δεν έφταιγε μάλλον αυτή για την κακή εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα σε βάρος του ΠΑΟΚ...
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το τμήμα της ανακοίνωσης που βάλλει εναντίον κάποιων"ηλιθίων", όπως τους χαρακτηρίζει, οι οποίοι και βάζουν σε κίνδυνο και την ομάδα λαλά και τη ζωή κάποιων συνοπαδών τους!Παρατίθεται το απόσπασμα:
"Αυτό που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε δυστυχώς, είναι πού στο διάολο βρήκανε γραμμένο οι σουρωμένοι από αλκοόλ ή από βλακεία περίεργοι, ότι η Τούμπα είναι άσυλο ηλιθιότητας! Η Τούμπα είναι χώρος λατρείας του ΠΑΟΚ και σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται. Απαγορεύονται εντός της άτομα που ζημιώνουν το σύλλογο με τις πρακτικές τους, και ακόμα περισσότερο άτομα που βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή συνοπαδών τους (βλέπε το χθεσινό συμβάν με το Μ@Λ@Κ@ που έριξε τη φωτοβολίδα στη Θύρα 8 και άλλα δεκάδες συμβάντα στα οποία πιθανόν να μην έχει δωθεί η ανάλογη βάση). Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για τον κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο, που αγαπάει και στηρίζει τον ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο, και πρέπει να βρεθεί σύντομα λύση."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα