Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Φατί σε γαλλικό μέσο ενημέρωσης:"Ευχαριστώ το Θεό που έχω χρήματα στην άκρη!"

Στη γαλλική εφημερίδα "Le NouveLobservatuer "μίλησε ο Ρικάρντο Φατί του Άρη, μιλώντας για την κρίση και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζει στην Ελλάδα...Παράλληλα δήώσε πως αν χρεαστεί δεν θα διστάσει να προσφύγει στη ΦΙΦΑ για να σπάσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης:

«Ευχαριστώ τον Θεό, που είχα κάποια χρήματα στην άκρη και μου επιτρέπουν να ζω καλά.Οι Έλληνες παίκτες είναι περισσότερο συνηθισμένοι, ξέρουν την κατάσταση της ομάδας και της χώρας. Οι ξένοι έχουν προτεραιότητα στις πληρωμές. Και Έλληνες και ξένοι παίκτες πήγαν στη FIFA να σπάσουν τα συμβόλαιά τους, γιατί δεν έχουν πληρωθεί για έναν χρόνο. Δεν ξέρω πώς καταφέρνουν να ζουν.

Για κάποιους είναι πραγματικό πρόβλημα. Ελέγχουν πού θα ξοδέψουν. Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις ποδοσφαιριστές να προσέχουν τι θα πληρώσουν για την βενζίνη ή το εστιατόριο».

Στον Άρη αναζητούν επενδυτές στο εξωτερικό. Είναι κοντά σε μια συμφωνία. Ελπίζω να γίνει. Όπως και να έχει, δεν μπορεί να με συγκρατήσει αυτό. Νομικά, όλοι μπορούμε να πάμε στη FIFA, αν θέλουμε να σπάσουμε το συμβόλαιό μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα