Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Γερουλάνος:"Άσυλο παρανομίας και ασυδοσίας το αυτοδιοίκητο!"

Δεν κάνει πίσω ο υπουργός πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος σχετικά με το αυτοδιοίκητο που ζητάει η ΕΠΟ, και δηλώνει πως η Πολιτεία δεν μπορεί να το δεχθεί αυτό, καθώς έτσι επιτρέπει στην ΕΠΟ να γίνει άσυλο παρανομίας και ασυδοσίας!

Και δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε, κανείς δεν ξεχνάει τις σκανδαλώδεις αποφάσεις του καλοκαιριού που πήρε η ΕΠΟ με το περίφημο...αυτοδιοίκητο.

Απόσπασμα από την ομιλία Γερουλάνου στη βουλή:"Πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι ότι το αυτοδιοίκητο τελειώνει εκεί που αρχίζει το δημόσιο συμφέρον. Κανείς και τίποτα δεν είναι πάνω απ’ αυτό. Κανένα αυτοδιοίκητο δεν μπορεί να γίνεται άσυλο ασυδοσίας και παρανομίας. Όταν ανοίγουν κεφάλια κανείς δεν αναρωτιέται τι λέει για αυτά ο κ. Πλατινί, τι λέει για όλα αυτά ο κ. Πρόεδρος της άλφα ή της βήτα ομάδας. Το μόνο που αναρωτιούνται είναι τι κάνει η Πολιτεία. Και η υποχρέωσή μας μέσα σε αυτό το Κοινοβούλιο είναι πρώτα απέναντι στον Έλληνα Πολίτη, στον Έλληνα αθλητή, στον Έλληνα φίλαθλο, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά απέναντι σε οποιονδήποτε διεθνή οργανισμό.

Γι’ αυτό και δεχθήκαμε να συζητήσουμε τα πάντα, αλλά όχι προτάσεις για αλλαγές επί των άρθρων που μας ήρθαν με την επίφαση του αυτοδιοίκητου."

Για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο μίλησε και ο Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος τάχθηκε με την πλευρά της ΕΠΟ (δηλαδή προστασία του αυτοδιοίκητου) και προανήγγειλε βίαια επεισόδια στην περίπτωση που η Πολιτεία επιμείνει στην ΕΕΑ και στον έλεγχο του ποδοσφαίρου, καθώς η ΦΙΦΑ και ο Μισέλ Πλατινί απειλούν με αποκλεισμό Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Εθνικής από τις αθλητικές διοργανώσεις σε περίπτωση που αρεθεί το αυτοδιοίκητο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα