Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κούγιας εναντίον Πλατανιά!

Μανία με τον Πλατανιά φαίνεται πως έχει ο Αλέξης Κούγιας!Έτσι μετά τις δηλώσεις του πριν λίγες ημέρες πως ο Πλατανιάς είναι..ανύπαρκτος, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής επιστρέφει και με νέες δηλώσεις του στη Νέα Τηλεόραση τονίζει πως η ομάδα των Χανίων δεν έχει καμία ιστορία, πως η βαθμολογική του θέση είναι πλασματική, και πως απλά έχει ρέντα!

«Ο Πλατανιάς δεν υπάρχει ως ποδοσφαιρική προϊστορία, σε σχέση με την Παναχαϊκή και τον Πλατανιάς είναι το "μεράκι" του προέδρου του, Στέλιου Βαρουξάκη και μερικών φίλων του. Δεν έχει όμως ούτε την ιστορία, ούτε τις δυνατότητες που έχουν άλλα σωματεία στην κατηγορία.

Δεν είναι βέβαιο ότι ο Πλατανιάς θα ξεφουσκώσει. Βλέποντας όμως το ρόστερ του, η θέση του Πλατανιά δεν είναι δικαιολογημένη. Υπάρχουν εξαιρετική διοίκηση και τεχνικό επιτελείο. Υπάρχουν παίκτες που αποδίδουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους, αλλά θα έλεγα ότι υπάρχει και απίστευτη ρέντα! Πιστέυω ότι ο Πλατανιάς θα είναι στα play off, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα διατηρήσει τη θέση στην οποία βρίσκεται τώρα!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα