Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Νέο"μπουγιουρντί"για τον ΟΦΗ από την ΕΠΟ

Νέο "χτύπημα" για τον ΟΦΗ...Το τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναγκάζει την κρητική ΠΑΕ να πληρώσει ενα ποσό της τάξης των 110.000 Ευρώ στον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας Καρακατσάνη, αλλιώς θα μηδενίζεται σε κάθε αγώνα και θα του αφαιρούνται 3 βαθμοί!
Η απόφαση:
"Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. Υποχρεώνει την καθ’ ης – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθ’ ου η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 110.058,00 ευρώ, καθώς και ποσό 600,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη και των δυο βαθμών δικαιοδοσίας, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 64/2011 απόφασης του Δ.Δ.Ε. της Ε.Π.Ο., σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.03.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθ’ ης – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών."

Εκτός από τον ΟΦΗ κινδυνεύουν ακόμα από τη Β’ Εθνική Γιαννιτσά, Θρασύβουλος, Καλλιθέα, και Εθνικός Αστέρας (τον κυνηγούν τρεις περιπτώσεις), Διαγόρας και από τη Γ’ Εθνική Ζάκυνθος και Νίκη Βόλου, όλες για παλιές οφειλές προς ποδοσφαιριστές!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα