Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Βέροια:"Μικρός ο διαιτητής με Φωκικό..."

Πολλά παράπονα από το διαιτητή Αγγελάκη έχουν στη Βέροια στο παιχνίδι με το Φωκικό και σε ανακοίνωσή της ομάδας της Ημαθίας τον χαρακτηρίζουν...μικρό, και πως θεωρούν αυτονόητο πως δεν θα ξαναδιαιτητεύσει σε ματς της Βέροιας!

"Είναι γνωστό ότι, η Ομάδα μας δεν συνηθίζει να κρίνει τη διαιτησία και να αντιμετωπίζει καλόπιστα τα ανθρώπινα λάθη των διαιτητών.

Σήμερα, ένας μικρός διαιτητής, με τόσο γνωστό από το παρελθόν όνομα και συγγένειες, που δεν είναι ικανός να διαιτητεύει ούτε σε μικρές κατηγορίες, κατάφερε να εξαγριώσει το φίλαθλο κόσμο της Βέροιας και να στερήσει από την Ομάδα μας τη νίκη που δικαιούταν.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Επιτροπή Διαιτησίας, -στην οποία αποστέλλουμε άμεσα όλο το οπτικό υλικό που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς μας αυτούς και την κακή μεταχείριση της ομάδας μας και σε άλλους αγώνες-, θα λάβει τα μέτρα της ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα.Θεωρούμε αυτονόητο ότι αυτός ο διαιτητής δεν θα ξαναδιαιτητεύσει σε αγώνα της Ομάδας μας".

O Φωκικός δεν άφησε αναπάντητη πάντως την ανακοίνωσή της Βέροιας και μίλησε για λαϊκισμό και πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!"Προκαλεί την απορία καθενός και προκαλεί γενικώς ο λαϊκισμός της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να αποδώσει στη διαιτησία του... κοντοχωριανού Αγγελάκη το ατυχές γι' αυτήν αποτέλεσμα του αγώνα με το ΦΩΚΙΚΟ (0-0). Με τη... στέρεη επιχειρηματολογία ότι δεν έδωσε πέναλτι στο 6' και ανέχτηκε τις καθυστερήσεις των φιλοξενουμένων... Στο σπίτι του κρεμασμένου, όμως, δε μιλάνε για σχοινί"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα