Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ντεμόλ:"Ο Θωμάς Μητρόπουλος μου ζήτησε να στήσω παιχνίδι στο Αιγάλεω!"

Καταγγελίες-σοκ έκανε στην βελγική ιστοσελίδα «nieuwsblad.be», ο Βέλγος προπονητής Στεφάν Ντεμόλ! Ο Βέλγος μεταξύ άλλων είπε πως όταν ήταν προπονητής με το Αιγάλεω στην Α Εθνική, ο πρόεδρος της ομάδας-τότε ο Θωμάς Μητρόπουλος, αν και ο Ντεμόλ απέφυγε να πει το όνομά του-του ζήτησε να "στήσει" ένα παιχνίδι ώστε να πληρωθούν οι παίχτες!Επίσης ο Ντεμόλ μίλησε και για τους Έλληνες γενικά, λέγοντας πως αν δεν πουν ψέμματα δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ!

Οι δηλώσεις Ντεμόλ: «Το Αιγάλεω ήταν ο πρώτος σύλλογος που δούλεψα στην Ελλάδα. Τον Δεκέμβριο ήμασταν στην τέταρτη θέση και διεκδικούσαμε την συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA. Κάτι, φυσικά, που δεν περίμενε κανείς.

Ο πρόεδρος ήρθε και μου είπε: "Αν θέλεις να πληρωθούν παίκτες, να μου επιτρέψεις να στήσω έναν αγώνα. Θα πρέπει να χάσετε". Φυσικά και αρνήθηκα. "Δεν πειράζει, μπορείς ακόμα να μάθεις την ελληνική πραγματικότητα", μου απάντησε. Την επόμενη μέρα ήταν έτοιμο το εισιτήριο για τις Βρυξέλλες».

'Οσον αφορά την οικονομική κρίση τα πράγματα είναι άσχημα στην Ελλάδα. Ο Κέβιν Μιραλάς που παίζει στον Ολυμπιακό, λέει πως δεν νιώθει την κρίση. Ο Ολυμπιακός είναι η πλουσιότερη ομάδα και μετά είναι ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, οι Έλληνες είναι περίεργοι. Αν δεν πουν ψέματα σε κάποιον, δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ...»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα