Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα η Γλυφάδα!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Φλυφάδα διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Ζάκυνθο που της κόστισε το θετικό αποτέλεσμα ενώ τόνισε πως η ομάδα δεν είναι πειραματόζωο και πως υπάρχει το ενδεχόμενο αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η ομάδα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!

"Εκτιμούμε πως κάποιοι από τους υπευθύνους της ΚΕΔ, μας χρησιμοποιούν σαν πειραματόζωα για να δοκιμάζουν τις ικανότητες κάποιων κυρίων που θέλουν ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να ασχοληθούν για δικούς τους λόγους με την διαιτησία χωρίς να διαθέτουν έστω την σοβαρότητα και τα τυπικά προσόντα που απαιτεί το άθλημα.
Καλούμε τους υπεύθυνους της ΚΕΔ να πράξουν το αυτονόητο με τους κυρίους που εξουσίασαν τον προχθεσινό μας αγώνα εναντίον της Ζακύνθου πριν συμβούν ανεπανόρθωτα γεγονότα από κάποιους παράγοντες, ποδοσφαιριστές ή φιλάθλους, που δεν φημίζονται για την ψυχραιμία τους.
Θεωρούμε επίσης βάναυσο και σαδιστικό να ορίζονται ο διαιτητής και οι βοηθοί του από το Ηράκλειο και ο 4ος από την Αρκαδία ανεβάζοντας τον… λογαριασμό σε δυσβάστακτα ύψη.
Προφανώς οι υπεύθυνοι των ορισμών θεωρούν ότι τα σωματεία διαθέτουν μηχανές παραγωγής χρημάτων για να πληρώνονται αδρά κάποιοι «δόκιμοι» εξουσιαστές των αγωνιστικών χώρων ή ενστερνίζονται την γνωστότατη πλέον ρήση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Η μέχρι σήμερα συμπεριφορά των αρμοδίων οργάνων μας αναγκάζει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά την αποχώρηση μας από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού εμείς δεν διαθέτουμε το μεγάλο προτέρημα του επαγγελματία παράγοντα με τις «άκρες», ενώ δυστυχώς κουβαλάμε στις πλάτες μας και την καρδιά μας το ελάττωμα της συνέπειας και του ρομαντισμού.
Τέλος, εκτιμούμε ότι η διαιτησία είναι λειτούργημα. Εσείς τι πιστεύετε;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα