Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πανθρακικός:"Αιχμές" για στήσιμο από το διαιτητή στην Καλλονή!

Απίστευτα πράγματα έκανε ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος στην Καλλονή, στον αγώνα Καλλονή-Πανθρακικός, καθώς το παιχνίδι είχε δύο πέναλτι από τα οποία προήλθαν τα γκολ και 4 αποβολές!Το τελικό σκορ 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων σε ένα παιχνίδι που θα μείνει για καιρό στη μνήμη όσων το παρακολούθησαν!
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν οι αιχμές που άφησε ο προπονητής του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης για..διαιτητικό στήσιμο του αγώνα!Παρατίθενται οι δηλώσεις του...:

«Θεωρώ πολύ μεγάλη αδικία για την ομάδα μου το γεγονός ότι αποβλήθηκαν δυο παίκτες εκ των οποίων ο ένας είναι βαρόμετρο για την εικόνα της ομάδας μας. Αδικηθήκαμε σε αυτό. Δεν ξέρω αν είναι αποβολή δεν το είδα. Σίγουρα είναι αποβολή του παίκτη της Καλλονής. Πιστεύω πως εκεί ο διαιτητής μας αδικεί. Και δε φτάνει αυτό. Ενώ έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είμαστε εμείς οι κυρίαρχοι του αγώνα μας δίνετε και ένα πέναλτι απ' ότι ξέρω τουλάχιστον ένα μέτρο έξω από την περιοχή. Δεν ξέρω αν είναι ευθύνη μόνο του διαιτητή ή και του επόπτη ή μόνο του επόπτη, αλλά δε νομίζω να είναι τυχαίο. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας τα επόμενα και μας αφήνει ουσιαστικά χωρίς δύο από τα σημαντικότατα "εργαλεία" μας κάτι που δεν πιστεύω πως έχει κάνει η ομάδα της Καλλονής. Κάποιος άλλος έχει βάλει το χέρι του. Αλλά ο Πανθρακικός είναι εδώ, είναι πολύ δυνατός και μέσα από αυτό θα βγει ακόμη πιο δυνατός.», είπε ο Παντελίδης και ο νοών νοείτο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα