Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τέλος ο Καβακάς από τον Πλατανιά!

Μπαράζ απομακρύνσεων προπονητών είχαμε σήμερα(20/3)...Και μπορεί η αποχώρηση του Νίκου Κεχαγιά από τη Λάρισα να μην μας προκάλεψε έκπληξη λόγω των κάκιστων αποτελεσμάτων της ΑΕΛ στους τελευταίους αγώνες, όμως η απομάκρυνση του Τιμόθεου Καβακά από τον Πλατανιά...αυτό ήταν είδηση!
Με μια λιτή ανακοίνωση η ομάδα της Κρήτης λοιπόν ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό, προκαλώντας έκπληξη ακόμα και στους ίδιους τους φίλους της ομάδας των Χανίων!

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά. Τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Μέχρι να βρεθεί η διάδοχη λύση, χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Τάκης Τσακαλίδης".

Είναι σίγουρο πως οι 3 διαδοχικές ήττες του Πλατανιά δεν είναι η αιτία του διαζυγίου Πλατανιά-Καβακά..."Είχαμε διαφορετικές αντιλήψεις με τη διοίκηση", αρκέστηκε να πει ο πρώην πια προπονητής της ομάδας της Κρήτης...
Οι κακές γλώσσες πάντως που θέλανε ως αιτία του διαζυγίου, τον Καβακά να έχει συμφωνήσει με τη Λάρισα δε δικαιώθηκαν, μιας και η ΑΕΛ ανακοίνωσε νέο τεχνικό των βυσσινί τον Μιχάλη Ζιώγα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα