Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Γερουλάνος:"Αν υπάρξει σοβαρός λόγος, θα διακόψουμε και το πρωτάθλημα!"

Συνάντηση με εκπροσώπους του τύπου είχε την Τρίτη (20/03) ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, όπου ανέφερε εκτός των άλλων ότι αν υπάρξει σχετική εισήγηση και συντρέχουν σοβαροί λόγοι διακοπής, τότε θα διακοπεί το πρωτάθλημα..!
Επίσης ο Γερουλάνος είπε πως ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκα πρέπει να μιλάνε λιγότερο και να πράττουν περισσότερο...
"Προτεραιότητά μας είναι να διορθώνουμε τα πράγματα καθώς πορευόμαστε. Αν μου έρθει μία εισήγηση για διακοπή πρωταθλήματος θα την κρίνουμε και αν οι λόγοι είναι σοβαροί, θα την κάνουμε δεκτή. Δεν έχει γίνει όμως αυτό και δεν θα κάνουμε κάτι τέτοιο για συμβολικούς λόγους. Θέλω η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα να μιλάνε λιγότερο και να πράττουν περισσότερο. Δεν θα τους κρίνω από το γεγονός ότι δεν έβγαλαν κάποια ανακοίνωση, αλλά από τις ποινές που θα επιβάλουν.

Αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ είναι έγκλημα, το οποίο ξεπερνάει το χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί, απλά, ως διαδικασία επεισοδίων που έγιναν σε ένα γήπεδο. Υπάρχει βέβαια και το αθλητικό κομμάτι, το οποίο είναι πολύ σοβαρό για μας και πρέπει να κριθούμε γι’ αυτό. Δεν ξέρω με ακρίβεια τι δεν έγινε σωστά, αλλά δεν ξέρουν ακόμη και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πώς μπήκαν όλα αυτά τα πράγματα μέσα στο γήπεδο..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα