Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Διεκόπη για μία ώρα ο αγώνας Λάρισα-Πανσερραίκός ύστερα από "ντου" Πηλαδάκη και φιλάθλων..!

Απίστευτα πράγματα στο ΑΕΛ FC Arena, κατά τη διάρκεια του αγώνα Λάρισα-Πανσερραϊκός...Το παιχνίδι διεκόπη στο 76ο λεπτό και για μία ολόκληρη ώρα, καθώς ο Κώστας Πηλαδάκης και οπαδοί των Θεσσαλών εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με άγριες διαθέσεις κατά του διαιτητή Παπαπέτρου και των βοηθών του!
Η αιτία η αποβολή του Γκρούμπιεσιτς στο 70', για χτύπημα στον Γουμάγια, ενώ είχε ακολουθήσει το γκολ της ομάδας των Σερρών και με τον επόπτη γραμμών να έχει προηγουμένως και αυτός φαλτσοσφυρίγματα, με αποκορύφωμα το οφσάιντ που σφύριξε από..πλάγιο!

Ο πρόεδρος της Λάρισας, λοιπόν, μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο εν εξάλλω, φωνάζοντας «αλήτες, αληταράδες», για να τον ακολουθήσουν και οπαδοί της ΑΕΛ, με το διαιτητή να φυγαδεύεται από την αστυνομία στα αποδυτήρια!
Το παιχνίδι συνεχίστηκε μία ώρα μετά με τελικό νικητή τον Πανσερραϊκό με 0-1, με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν πως είχαν και δύο τραυματίες από τα επεισόδια,και πως δεν προστατευτηκαν από την αστυνομία ενώ τους βυσσινί τους περιμένει σίγουρα βαριά καμπάνα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα