Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μπιτσαξής:"Ενδεχομένως τα επόμενα ντέρμπι μεταξύ αιωνίων να γίνουν χωρίς θεατές..!"

Μ δηλώσεις του στον Sentra 103,3, ο ΓΓΑ Παναγιώτης Μπιτσαξής αναρωτήθηκε αν μπορεί να διεξαχθεί ξανά ντέρμπι «αιωνίων» με θεατές στις κερκίδες. Άφησε έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών από δω και στο εξής τα παιχνίδια μεταξύ Παναθηναίκού και Ολυμπιακού!

Απόσπασμα από τις δηλώσεις Μπιτσαξή:
«Το συμπέρασμα είναι πως δεν υπάρχουν προϋποθέσεις να μπορεί να ελεγχθεί η κατάσταση του χουλιγκανισμού. Χθες ήταν μια ήττα της έννομης τάξης. Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αλλά αυτό δεν επαρκεί ως εξήγηση. Το ματς μύριζε μπαρούτι όλη την εβδομάδα και τα σύννεφα πολέμου ήταν βαριά. Δεν μπορούσαμε όμως, να πάμε σε αναβολή ενός τόσου κρίσιμου αγώνα, γιατί η ανάμειξη της Πολιτείας θα σήμαινε παρέμβαση. Με σημαντικά αστυνομικά μέτρα πιστεύαμε πως μπορεί η κατάσταση να ελεγχθεί. Αυτό δεν βγήκε. Ίσως το παιχνίδι να έπρεπε να έχει αναβληθεί.
Διερωτώμαι αν μπορεί να ξαναγίνει παιχνίδι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού με θεατές. Υπάρχουν άτομα που πάνε στο γήπεδο με αποκλειστικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια, να χτυπήσουν τους αστυνομικούς και να ρίξουν μολότοφ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα