Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ζάκυνθος:"Τρομοκρατία στην Καλαμάτα και απαράδεκτος ο Μπένος"

Έντονα παράπονα από την αστυνομική προστασία και από τη συμπεριφορά τραμπουκισμού του προπονητή της Καλαμάτας Μπένου έχει η Ζάκυνθος...Σε ανακοίνωσή της η ζακυνθινή ΠΑΕ στηλιτεύει γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι ενώ τονίζει πως δεν έχει θέμα με την επίσημη διοίκηση της Καλαμάτας...

«Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Ζάκυνθος διαμαρτύρεται έντονα για την "προστασία" της αστυνομικής δύναμης που παρείχε στους παίκτες και τον πάγκο της Ζακύνθου στο παιχνίδι της Καλαμάτας.

Πέτρες, ξύλα και σίδερα εκσφενδονίζονταν από την εξέδρα προς τους ποδοσφαιριστές μπροστά στα μάτια των αστυνομικών (κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα) χωρίς αυτοί να αντιδρούν στο παραμικρό.

Από την επίσημη Καλαμάτα η Ζάκυνθος δεν έχει κανένα παράπονο απολύτως, όμως δε μπορεί να μη στηλιτεύσει τη συμπεριφορά του προπονητή της Μπένου, ο οποίος νομίζει ότι το ποδόσφαιρο αρχίζει και τελειώνει στην Καλαμάτα.

Οι απειλές του τύπου: "εδώ είναι Καλαμάτα" ανήκουν σε άλλες εποχές και δεν έχουν καμία σχέση με τη Ζάκυνθο.

Συμπεριφορά, σαν αυτή του κ. Μπένου, προσβάλλει το φιλικό και αδελφικό σωματείο της Καλαμάτας. Δε θα επανέλθουμε ξανά στο συγκεκριμένο θέμα.

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Ζάκυνθος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα