Κυριακή 13 Μαΐου 2012

"Κουρίδη είσαι αναιδής και προσβλητικός"

Σφόδρα ενοχλημένοι είναι στην Καβάλα από τη συμπεριφορά του νομικού σύμβουλου της ΕΠΟ Θόδωρου Κουρίδη, όταν είδε τον πρόεδρο της Καβάλας στο ΔΣ της Ομοσπονδίας...Το "Τί θες εδώ, εσύ είσαι Δ Εθνική", εξόργισε τους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι και εξέδωσαν μέσω της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας ανακοίνωση στην οποία καυτηριάζουν τη στάση Κουρίδη...

Απόσπασμα από την ανακοίνωση της Λέσχης φιλάθλων Καβάλας:

"Κύριε Κουρίδη,
Από δηλώσεις του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου πληροφορηθήκαμε ότι απευθυνθήκατε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ (και αντιπρόεδρο του ερασιτέχνη ΑΟΚ) με την φράση : «Τι θες εδώ; Εσύ είσαι Δ’ Εθνική».


Πέρα από τον αναιδή και προσβλητικό τρόπο που ίσως έχει να κάνει με τους βασικούς κανόνες φιλοξενίας και ευγένειας που προφανώς αγνοείτε, η ομάδα της Καβάλας δεν είναι Δ’ εθνική. Εκεί την έστειλε μια απόφαση της ΕΕΑ η οποία είναι πρωτοφανής στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά, που κατάφορα προσβάλει το νομικό πολιτισμό που τάχα υπηρετείτε και ήταν, όπως αποκαλύφθηκε, προϊόν πολιτικής παρέμβασης.

Κύριε νομικέ σύμβουλε, η διοίκηση της ομάδα μας θα συναντηθεί μαζί σας και στο μέλλον λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν και πιστέψτε μας δεν θα φαντάζει στα υπεροπτικά μάτια σας τόσο αδύναμη όσο την θεωρήσατε. Ελπίζουμε και αναμένουμε να δείξετε μεγαλύτερο σεβασμό στην ομάδα των Καβαλιωτών, στην ιστορία της και στην ίδια την πόλης της Καβάλας.

«ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα